karperisi Kızlae doğum yapalı 2 ay oluyor 40 ım çıktıktan sonra 3 kere adet gördüm 2 haftada bir. Kontrolde her şey normal di emziriyorumda bu durum normal mi? Yaşayan oldu mu?
Smyye0303 karperisi bende yaşadım aynısını sonra düzeldi aylık gelmeye başladı canim sorun olmaz bence nede olsa doğum yapınca hormonlar denge bozuluyor kan ilacını içmeyi unutma
ISILTAN karperisi Lohusalık sürecim sonlandıktan sonra 3 ayda 15 gün ara ile 10 gün fazla kanamalı regl yaşadım
ISILTAN karperisi Evet 15 günde bir 10 gün regl oldum hep . Jinekolojik muayenem temiz çıktı . Kanımdan hormon seviyesine bakılacak . Doğum kontrol hapı ile düzenlemeye çalışcam inşallah :(
karperisi Smyye0303 kan ilacını kesti demirin kanım yükseldi diye dahiliye siz emzriiyor muydunuz ya emzirirken gecikir diyorlar genelde
Smyye0303 karperisi doktora göre hareket et ilaçta zaten canım valla hatırlamıyorum ama doğumdan sonra verdiği ilaçlari kullandım bı sure sütte kesilme yaşamadım boşver zaten kullanmiyon😃iki ay lohusa kanaması gördüm ben