Sealemdar Kızlar günde 10 tane mandalina yiyorum zararı olur mu sizce veya çocuğa gaz yapar mı 23 haftalığız
tugcesakzci Sealemdar vitamin alman güzel bir şey kuzum da çok fazla yeme bence gebelik şekerin çıkmasın. Meyve de gebelik şekeri oluşumunu etkiliyor.
tugcesakzci Sealemdar vitamin alman güzel bir şey kuzum da çok fazla yeme bence gebelik şekerin çıkmasın. Meyve de gebelik şekeri oluşumunu etkiliyor.
cokbilmismom 10 tane mandalina mı 😳 maaşallah 🙈 meyvenin de fazlası zarar bence abartmışsınız. Peki başka meyve yiyormusunuz gün içinde
Sealemdar cokbilmismom valla canım çok istiyor tutamıyorum çerez gibi gidiyor armut yiyorum bi tane de
LavinsMom Sealemdar mandalina alerjik bi meyve biraz. Ve cogu zarar verir. Ben cok yersem alerji verir cok sevmeme ragmen hamile oldugumdan yemiyorum bebegim icin korkuyorum. Bir de mandalinani cok yemek sarilik yapiyor. Kuzenim sarilik olmustu cocukken mandalinadan cok fazla yedigi icin.
cokbilmismom Sealemdar çok fazla şeker, üstelik bir de armut yiyorsunuz bence çok saçma bunu doktora söyleseniz eminim ki kendinizi durdurun der günde iki 3 mandalina yeter en fazla bana o bile fazlada bir tane yerim
_Abdullayeva5_ Sealemdar sağlıkla gelsin minik canım ben Azərbaycanliyim ilk hamileliyimde doktorum çok izin vermiyodu yememe çocukta sarilik oluyo diye ben pek anlamam. O zaman kaybettim bebeyimi yenidən hamile kaldım yinə kaybettim 2 ci kez 🥺🤧
mervemurat16 Sealemdar o kadar fazla sanki çünkü mandalina asitli ya midenizde yanma yapmıyor mu.Ben 2 tane yiyorum bir öğlen bir akşam ,akşam yiyince muzda yiyorum krampları engelliyor
Boncukk123 Sealemdar canım rafine şeker olmasa da şeker var meyveler de Allah korusun gebelik şekeri çıkmasın sonra herseyşn fazlası zarar
Sealemdar cokbilmismom senin meyve harici canının istediği şeyi yiyor olman sacmalık mı oluyor hamilelikte :)
Mucizem32 Gebelik şekeri için fazla olabilir diye düşündüm bende günde 3 tane küçük sıkıyorum içine de yarım Limon c Vitamini için bazen muz elma ya da erik yiyorum gün içinde başka yemiyorum fazla olur diye
Basakhilal Sealemdar Sealemdar Sealemdar anne karnındaki bebeğe neden gaz yapsın yapacaksa size yapar:) ki 10 mandalina cok fazla. Malum içerisinde fruktoz var şeker