kubraytekinayan Kızlar şuan 10 haftalığım en son 7 haftalıkken gittim cinsiyeti öğrenmeye kaçıncı haftada gitsem sizce kızımda 16 haftalıkkrn gittim göstermemişti nerden baksanız 19 haftalıkken öğrenmiştim bundada 19 haftaya kadar beklesemmi napsam bilemedim
gamzecgr kubraytekinayan 12+3 de öğrenmiştik biz ikili tarama yaptırcaksaniz pozisyonu uygunsa doktor söyleyebilir
Nnoktaa kubraytekinayan doktorunuz zaten ayda bir çağırmıyor mu? Özellikle cinsiyeti öğrenmek için mi gideceksiniz sadece o kısmı anlayamadım 😅 3-4 haftada bir giderdim. 15. Haftada oğlum sağolsun açıp göstermiş. Burada okuduğum postlarda bazı bebekler 19-20’lerde dahi göstermeyebiliyor 😄
Safiye2 kubraytekinayan bebeğin pozisyonuna bağlı bence çünkü bana 11 haftalıkken tahmin yaptı 12. Haftada öğrendim cinsiyeti değişmedi
kubraytekinayan Agg0207 kızımda öğrenememiştim ama bunda o haftalarda gidim bakalım şans artık 😂 bu gebeliğimde sürekli gitmeyi düşünmüyorum bi sorun olmadığı sürece
kubraytekinayan Nnoktaa yok öyle herzaman gitmiyorum şuam için kızımda her ay gitmiştim ama bunda düşünmüyorum ☺️ Sürekli gitmeyi şuan zaten kendime göre ssvd yapan güzel bi doktor bulamadım bezmialeme gidicem bide orayı denicem bakalım hayırlsıyla
kubraytekinayan Safiye2 ne güzel ben kızımda biraz uzun sürdüğü için 😂 hanımefendi biraz geç gösterdi kendini😂
esraa1717 Safiye2 ne güzle ben 10+3 gittik miniği göremedik ters dönmüş doktor bekledi dürttü hareket ediyor ama dönmedi inş 12.hafta gidicem görürüm ☺️
esraa1717 Safiye2 ne güzle ben 10+3 gittik miniği göremedik ters dönmüş doktor bekledi dürttü hareket ediyor ama dönmedi inş 12.hafta gidicem görürüm ☺️
tugcesakzci kubraytekinayan bence beklemeniz doğru değil. 4 haftada 1 herşey normal de olsa kontrole gitmeniz gerekiyor ki tarama testlerine tahlillerinize vs baksınlar. Burun kemiği oluşumu, ense kalınlığı ölçümü falan yapmaları gerekiyor bebeğin sağlıklı olup olmadığını anlamak için
esraa1717 kubraytekinayan 2 haftada 1 kontrol çağırıyor doktor gidiyoruz 12.hafta ve 13.haftada testler var gidilmesi gerekiyor