Es_esma Arkadaşlar ben 8 haftalik gebeyim 9 haftaya dogru ilerliyorum bulantilarim geçmedi hayla bu konuyla ilgili ilaç kullanan var mı
meliketyfn Es_esma prillam içiyorum doktorum yazdı iyi geldi benim de ilk günden beri aşırı kusma oluyor du zayıfladım hatta baya şimdi kusma yok aç karnına içiyorum ben unutursam yemek ortasında midem bulanıyor gibi oluyor hemen içiyorum hapı
Meli-sa Es_esma bende 8 haftalığım hiç midem bulanmıyor rahat geçiyor umarım sıkıntı yoktur bazen belirti olmayınca korkmuyor değilim😅
Yavru-kus Es_esma valla hiç bir şey yiyemiyorum 7. Haftama girmek üzereyim sürekli uykusuzluk baş ağrısı ve mide bulantısı kendimi çok aç hissediyorum ama hiç bir şey yiyemiyorum kafamı yerden kaldıramıyorum 😞
meliketyfn Mirveeee evet bende 9.hafatadayım bana ilaç yazdı mide bulantısı için iyi geldi ama ağrılarım çok oluyor
Es_esma Meli-sa maşallah canım evet kimileri bulantı olmadan geçiriyor bu dönemi bence hersey yolundadır boz.a kalbini🫶
pinar_033 Bende 7+4 ALLAH izin verirse Mayis 27 gozukuyo dogum 20sinde kalbinin sesini dinliycez cok zorlaniyorum mide bulantisi vajinal mantar ama bebegim iyi oldun saglikla gelsin hepsine raziyom sizlerde saglicakla alirsiniz insallh kucaginiza
Supermommy57 7+5 bugün benim bulantılarım azaldı prilam Dr ile dramamine kullanıyorum dayanamadığım zaman
Es_esma Supermommy57 dramamine bende kullanıyodum ama ilaç ağır olduğu için daha çok küstüm ve prilama geçtim çok sukur iyi geldi
Es_esma Yavru-kus çok zor biliyorum canım bende ilk gebeligimde çok yaşadım ama arkadaşlar sayesinde prilama başladım iyi geldi
zeynepsg 10+4 üm mide bulantım yok denenecek kadar az ama önceden düşüğüm olduğu için ve ilk haftalarda lekelenmem olduğundan hiçbir iş yapmıyorum sürekli dinleniyprum o da yemez gibi hasta oldum boğazım ağrıyor