Kızlar 40+3 günlük hamileyim geçen pazartesi sancım vardı acile gittim 2 cm açılma var dedi ama sancı çıkmadı nst de ve eve geldim. Dünde kontrole gittim baya düzenli sancılarım çıktı doktorum eğer açıklık varsa git acilden giriş yaptır dedi yatış versinler. Her neyse açıklığıma baktı saçma sapan bi kadın bence sağlık çalışanı değildi ama baktı ve dediki hiç açıklığın yok ben pazartesi geldim vs dedim kadın resmen benimle kavga etti acilde ki doktorun yanında da saçmaladı baya açıklığı yok kalkmış diyor ben pazartesi geldim 2 cm açıklıkla vs neyse beni eve gönderdiler. Kadın açıklığıma baktığında hiçbir ağrı hissetmedim ama eve geldikten sonra resmen yürürken kasıklarım belim bıçak saplanıyordu. Ağrım sancım baya vardı zaten. Gece ben karışık doğal çaylardan yaptım onu içtim ardından çok afedersiniz ilişkiye girdik eşimle hiçbir sıkıntı yok. Ben duş aldım aradan 3 saat falan geçti ben kendimde bi ıslaklık hissettim yani su gibi değil ama adet olursunuz birden farkedersiniz ya onun gibi koştum lavaboya iç çamaşırımı resmen yarıya kadar kaplamış sarımsı mukusumsu ama kalıp gibi değil sulu gibi çok fazla bi akıntı gelmişti. Nişan mı değil mi bilmiyorum ilk gebeliğim. O saatten beri zaten sancım vardi ama belimde üşüme adetmişim gibi karın ağrısı var ama büyük bi sancım yok. Eşim şuan şehir dışında bu nedenle eğer nişan ise haber vermem gerekiyor ondan başka beni hastaneye götürecek kimse yok çünkü. Ne yapayım bu nişan mıydı haber vereyim mi???