Aabbccc Aşılamada gonal f ignesiyle solda 3 sağda 2 yumurtam büyümüş iyi mi sizce ve migrenim var iki gündür baş ağrısı çekiyorum öyle olanlar var mı
tatlibebegim_ Aabbccc benimde bi kaç tane büyümüştü bi tanesi 18 mm diğerleri 15 16da kalmış tek yumurtayla hamile kaldım yani
Deletedmom_85 Aabbccc en az 19 20 olmasını bekler diye düşünüyorum doktorunuzun. 2 3 gune çağırırsa o zamana büyümüş olabilir. 21 22 23 ler daha iyi tabi daha olgun seviyeye ulaşmış oluyor.
Aabbccc tatlibebegim_ hadi benimde inşallah tutar canm pcos var bende eşimde de sperm hareket azlığı sizde ne vardı
tatlibebegim_ Aabbccc bende pcos vardı ileri seviyede eşimde bi sorun yoktuu şükür şimdi 11 haftalığım
tatlibebegim_ Aabbccc inşallah seninde hayırlısıyla tutar kefir iç kuruyemiş ye, elini karnına koy dua dinle günde bi tane meryem suresi dinledim
tatlibebegim_ Aabbccc aşılamayı yaptıktan sonra canım “ya musavvir” “ya erhamerrahimin” bunları ezan okunurken elini karnına koy 20 defa istediğin kadar normal zamanda söyle aklına geldikçe
Aabbccc tatlibebegim_ tamam canım benim Allah razı olsun inşallah senden Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kefir sade mu peki onuda sorayım 🙂
tatlibebegim_ Aabbccc aynen sade olur meyveli olur ben ikisinide içiyorum ama sade olan çok dsha faydalıymış kuruyemişlerden de badem ceviz kaju çok faydalı🥰
Aabbccc tatlibebegim_ tutunması için mi canum bunlar bana ilk yaptığımda havuç ye demişlerdi çok yiyordum
tatlibebegim_ Aabbccc havuç bilmiyorumda onu yumurta çatlaması için duymuştum, ha birde iğne kullanırken her gün kuru incirde yedim aşılamadan sonra avakadoda yedim bebeğin tutunması için