Burcuilker1 Merhabalar bugün tam 19 haftalık olduk hareketleri de hissetmeye başladım ama sorum şu anne karnındaki bebeğin hep aynı yerde durması benim sürekli sol tarafım çok sert sizlerinde öyle mi 😇
bebikveben Burcuilker1 ya bu erkek bebekler durdukları yeri seviyor sanırım ondan. Benimki de hep ortada, taş gibi😂 azcık sağa sola gitse tekrar ortaya geliyor. Şapşikler😂
Kubra65 Burcuilker1 canım benim son haftalara kadar solda duruyordu hep doktoruma hep solda durduğunu hiç yana geçmediğini veya dolaşmadığını söyledim sezeryanımda sağ rahmimin soluma göre küçük olduğunu o yüzden bütün bebeklerimin aynı yerde duracağını söyledi şimdi 2.Side öyle solda duruyor hep ve dışardan belli oluyor
Burcuilker1 bebikveben yaa sizinde ortada demek 🤭❤️ demekki bu erkekler şimdiden inat He illa orada kalacaklar 😂😂
Burcuilker1 bebikveben merhaba dün bu postta konuşmuştuk nirşey sormak istiyorum dün güzel hissediyordum bebeği ama bugün 2 3 kez belkş vurma hissettim normal mi ? 🙄
Burcuilker1 Kubra65 aaaa bende sorayım 22.haftada gideceğim çok var ama bakalım one diyecek ne kadar ilginç onlar iyi olsun da nerde durursa dursun 🤩 ama insan yşne de merak ediyor tabi
Kubra65 Burcuilker1 doğuma yakın hatırlatma yaparsınız eğer hala aynı tarafta duruyor ve belli oluyorsa☺️gerçi bir sıkıntı olmuyor sadece küçük tarafta durmuyor bebişler herhangi bir sıkıntım yok bebek veya doğumla alakalı
Ebrulim123 Burcuilker1 bugün doktora sordum o nereyi severse orda kalır dedi ama biraz büyüyünce her yerde hareket edecekmiş o rahimin konumundan dolayı diyor 😃
bebikveben Burcuilker1 çok normal daha 19-20 haftalardasınız, 30dan sonra bunu deseydiniz doktora gidin derdim ama o haftalarda çok normal. Benim 38.hafta doluyor. Doktor 2 saatte 1 mutlaka hareket etmesi lazım dedi, önceki haftalarda hiç böyle dememişti
Burcuilker1 bebikveben ya evet herkes öyle diyor aslında ama ben iştr bira evham yaptım çok teşekkür ederim cevabın için😇😇
eylmz Burcuilker1 benim oğluşda öyle, 22 haftalığız sürekli ne olursa olsun solda hissediyorum herseyini 😄😍
bebikveben Burcuilker1 rica ederim. Kendinizi strese sokmayın, en uzak durmamız gereken şey stres şu dönemlerde🎈