Buseamaikizlerburcu Gmzeli bnde asiri derecede utandim elimle kapattim filan ama doktor tinlamadiki geldi muayne etti 1 dkka sürmedi bakmiyorlar bile oraya o oyle davraninca bnm utanmam gecti
Melikeismail Benimde yarın çatı muayenem var 🙈 37+2 deyiz. Ve çatı muayenesinden çok utanıyorum. Nasıl olcak hiç bilemiyorum 😏 ve bu durumların hepsi bende de var doğum yakınmıdır acaba . Alt tarafım da baskılar, iğne gibi batmalar , bel ağrısı böyle devam ediyor
Pirayeee Gugu ama ne kadar dayanamıyoruz desekte tatlı geliyor o tekmeler o hareketler 😍 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏
Bsrakyc59 39+2 ne nişan ne sancı ne açıklık var. Doktorum 40dan sonrası için riske atmak istemediğini yinede kararı benm vereceğimi söyledi. Cumartesi gününe kdr bekleyeceğiz 🙄
Annesininbalbocugu Sedayznn Çok şükür ben bugün oldum korkulacak bişi yokmuş 😂🤗 Çok şükür Rabbime normal doğum onayimi da aldım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bebişim kanala girmiş şükürler olsun 🤲🏼
Annesininbalbocugu Sedayznn Desene seninde çatı muayenesi yaklaşmış 🤗 Bebisinin gelmesine de az kalmış
Sedayznn Annesininbalbocugu valla doktor a yarın gideceğim de sanmıyorum çatı muayenesi yapıcagını 😒 artık netleşşe çok yoruldum ben
Annesininkuzusu0911 Annesininbalbocugu canım ben bugün oldum çatı muayenesi evet canın acıyor ama inanki dakikalık 1 dakika bile sürmüyo
Annesininbalbocugu Annesininkuzusu0911 Bende oldum bugün çatı muayenesi 🙈 Bı iki dakikalık bir olay çok şükür atlattım Bana çatala cik dedi bende yanındaki stajyer kızdan örtü istedim örttüm üstüme hiç bakmadan çatı muayenesi yaptı 🤗