Altunay_2020 Pamuk lor peyniri, zeytin, recel tereyag, tahin pekmez, peynir, nadiren sosis yiyorum. Yumurta cok faydali ama asla yiyemiyorum bu hamilelikte🥲
benibenibihterini  ben gebe değilim diyet yapıyorum sadece
benibenibihterini Melike_4949 grip olunca birde normalde de seviyorum yeşil çaya böyle limon doğruyorum güzel oluyor ödem atıyor hem
__mom1 Ben 9 ay nerdeyse hiç yumurta yemedim en fazla haftada 1 falan yemişimdir yani. Tek olunca benim de canım kahvaltı istemiyor erken bile kalksam öğleye doğru ekmek arası domates peynir salatalık biber yapıyodum hep. Bi de zeytin. Genelde böyle geçti hamilelik. Ekmek arası olunca kalori artıyor tabi malesef
Mbbenli Pamuk tam yağlı beyaz peynir, siyah/yeşil zeytin 5-7 tane, azcık ceviz , 1 dilim tam buğdaylı ekmek, haşlanmış yumurta, 1 muz, helva ☺️
Zeynep_ze Pamuk bu ara tatlı tuzlu hamur işi yasak olduğu için iki yumurta bir dilim peynir bide avokado yiyorum ekmeksiz asla kahvaltı yapamam gibi geliyordu ama mecbur olunca yapılıyormuş😂😂😂
Pamuk Zeynep_ze Küçükken babam zorla avokado yedirirdi bize.Mersinde bahçemiz var boldu. Tiksindim galiba görünce içim kalkıyor babam sagolsun🙈
pnarusluu Pamuk değişiyor valla benim ama genelde hep aynı şeyler yumurtayı haşlama sade yiyemiyorum onu süslü yorum sadece 😃
Simge04 Pamuk Bu aralar kaşarlı tosta takmış durumdayım 😄 yanına kaşar zeytin beyaz peynir salatalık ara sıra domates ve yanına portakal suyu yada çikolatalı süt 🫶🏼
yenianneadayi2202 Kızlar ben yumurta yiyemiyorum hemde hiçbir çeşidini onun yerine ne yiyebilirim öneriniz var mı
Arzuseen nazlibuse92 yumurta benimde sorunum 5. Aydayım barışamadık daha kendileriyle aynı bulantı geliyor görünce
Syda78 2-3 dilim buğday ekmeği 2 tane haşlanmış yumurta ceviz içi zeytin kaşar peyniri bal kaymak domates salatalık valla üşenmezsem kızartma yapıyorum arada bende tek kahvaltı yapıyorum eşim işte oluyor sabahları ama en sevdiğim öğündür kahvaltıda ☺️