AslanKadini Gamzegll Su böreği canım çekince dedim ben hamileyim çünkü ben su böreği hayatta sevmem 🤣🤣 reglime de 3 gün vardı.. gecikince test yaptım 😍
Bebisannneessi Gamzegll yediklerimden tat alamadım, aşırı halsizligim vardı, hasta olucam sandım ama annem hamilelik ihtimalimi sordu sonra test yaptım çıktı, hemen doktor bulup gittik kesemizi bile görmüştük o gün 🥰
nurtug Gamzegll aynen öyle 7 ay denedik benim adet düzensizliğim vardı birkaç ayda bir oluyodu doktor polip filan dedi üstüne eşimin annesi sorun sende ondan olmuyo laflarını öyle sokuşturup durdu hiçte beklemiyodm o zaman Allah nasip etti çok şükür sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah isteyen herkese hayırlı zamanda verir
babyasyanil Adetim normalde düzensizdi ama pcos falan değildim yine gecikti birazda halsiz gibiydim ilaç içecektim ama bi şüphelendim. İştahım falan açılmıştı çünkü devamlı uyku halindeydim. İlaç içmeden önce test yapayım dedim saniyeler icinde 2. Çizgi kopkoyu cıktı hiç beklemiyordum🙈 şimdi 3 bucuk aylık yaramaz bi kız oldu😅❤️
Kukulikukuli12 Gamzegll ilk bebeğimde hap kullanmayı bırkatıgım ay hamile kaldım istiyorduk zaten testle öğrendim 😄 2.bebeğimde yine istiyorduk korunmayı bıraktık 9 ay olmadı canım sıkılıyordu yasım da 30 üstü acaba olmıcak mı bir daha falan düşünürken 9.ay 1 gün gecikti reglim normalde hayatta gecikmez. Evd etest verdi bir yaptım direk çift çizgi 😄🤣 Eşime mesaj attım tebrikler baba oluyorsun diye. Hatta inanamadı eski testi atıyorum sandı. Eve gelince konustuk söyledim öyle yani. 2 kızım arası 26 ay olacak kısmetse 😄 kasım sonu aralık bası gözüküyor dogum 🤭