Ölümün saati yok lütfen kıymet bilelim kimse kimseyle kavga etmesin kimse kimsenin kalbini kırmasın yüregini yaralamasın hakkı olan varsa helalligini alsın saniyeler önce gördügümüz kişiyi bir daha göremeyebiliyoruz bu insanlar da ki kin niye kalplerindeki kötülük niye zamanımız olmadan yasayıp gidiyoruz keşke herşeyin kıymetini yanı basımızdayken bilebilsek keşke zamanı geçmeden kıymetini anlayabilsek cidden ölümün saati yok namaz vakti namazımı kıldıktan sonra arkadasımdan bir mesaj aldım apartmanda çok sevdiğim bir diğer arkadaşımın kayını ile eşi bir kaza sonucu dinek köyü yolu var onun üzerinde takla atarak vefat etmiş bir insan olarak o kadar üzüldüm ki çocugu hem yetim hemde öksüz kaldı bir de bu bayan kayınbabamgilin akrabalarının kızıydı hastanede karsılasıp konuşmuşluğumuz bile olmuştu şimdi bakıyorum da herşey fotoğraflarda kalmış o yüzden kıymet bilelim kibirlenmeyelim kendimizi büyük görmeyelim Allah’ın emri ile güzel yaşamaya bakalım kimin ne zaman ne şekilde vefat edeceği bilinmiyor keşke kavgalar olmasa keşke insanlar birbirini kırmasa keşke kimse kimsenin arkasından konuşmasa düzgün bir şekilde yaşanmış olsa şu hayatlar üç günlük dünyadayız paylasamadıgımız ne var acaba hep kendimi bunlarla sorguluyorum o yüzden herşeyin kıymetini bilelim vakit geçmeden sevdiklerimize sım sıkı sarılalım kalbimizden kibir art niyet kötülük uzak olsun kimsenin kimseden bir üstünlügü yok yasamın kıymetini en iyi şekilde bilelim hepimiz o ölümü tadacaz sadece en iyi şekilde yaşamaya bakalım içimden o kadar çok şey gectiki ölüm haberlerini duydukça o kadar çok üzülüyorum ki anlatamam bu saatte bunları sizler ile paylaşmak istedim rabbim kalan şu ömrümüzde düzgün bir şekilde yaşamayı nasip etsin herkese hayırlı ömür ve hayırlı ölümler versin geç olmadan sevelim sevilelim Rabbime iyi bir kul olmak için çaba gösterelim benim diyeceklerim bu kadar rahatszlık verdi isem kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin hepinze hayırlı güzel doğumlar diliyorum Allah’a emanet olun güzel annelerim 🌼