CivcivVeAnnesi35 Kızlar merhaba. Ben İzmir’de yaşıyorum. Şu an 17+3 üz oğluşumla ve 21. Hafta da detaylı ultrason yaptırcaz inşallah. Aslında bir doktordan randevu aldım ama İzmir’de detaylı ultrason için önerebileceğiniz başka doktor var mı acaba?
AlparslanYusuf CivcivVeAnnesi35 bende izmirdeyim bende araştırıyorum 18 olduk biz bugün tam , bende önerilere bakayım:)
CivcivVeAnnesi35 AlparslanYusuf ben aslında Sabahattin Altunyurt’dan randevu aldım. Bugün 2 hastane ve 3 Özel klinik aradım. En uygun olan bu doktordu. Yeri de Alsancak ben Bornova da yaşıyorum
birhamilelikgunlugu CivcivVeAnnesi35 sen zaten yazmışsın neden tereddüt ettin bende aldım 15+6 yım şimdiden aldık
AlparslanYusuf CivcivVeAnnesi35 Uygun derken ? Soruyorum ama kusura bakma fiyatını da söyleyebilir misin acaba
CivcivVeAnnesi35 AlparslanYusuf nakit olarak verirseniz 1500 kartla 2000 TL dediler diğer yerler 2500 2700 dediler
2kuzu1annee Buca Tınaztepe hastanesi karsışında klinikte Serkan güçlüye randevu aldım çok memnun kalan var ilgiliymiş yarım saat bakıyormuş bebeğe fiyat olarakta taksit 1600 peşin 1500 dedi