Fatmanur1616 Kızlar şuan 27 haftalığız bi kaç gündür bel ağrım var sanki bıçak saplıyorlarmış gibi, iş de yapmıyorum bütün gün yatsam da ağrıyor var mı benim gibi olan
bdenerigokce Fatmanur1616 bütün gün yattığın için olabilir, ne tarafa yatıyorsun, günlük 25-30 dk yürüyüş yapıyor musun?
Meryem3835 Fatmanur1616 23 haftadayım oğluşuma bende geceleri uyutmuyor sabaha kadar nöbetteyim bel ağrılarım var aşırı olmada başladı
Fatmanur1616 bdenerigokce bütün gün yatmıyorum tabi ufak tefek ev işlerini yapıyorum yemek çamaşır vs. 😄 yattığımda da dönüyorum genelde tek bir tarafa yatmıyorum
Minikperi Fatmanur1616 ben de hiç ihtimal vermedim çünkü idrar yaprken hiçbi sıkıntım yoktu ama bu enfeksiyon bel ağrısı yapıyormuş fıtık gibi. Bugün sonuçlarım çıktı enfeksiyon varmış şimdi tedaviye başlayacağız 😔
Fatmanur1616 bdenerigokce ya ben aslında kilodan diye tahmin ediyorum evlenmeden önce 47 kiloydum bebek olana kadar 60 kilo oldum bebekten sonra da 10 kilo aldım vücut alışık değil tepki veriyor gibi sanki
bdenerigokce Fatmanur1616 bel ağrısı normal aslında bende 10 kilo aldım 70 kiloyum hatta 13 kilo aldım, hem göbeğim çok fazla çıktı hem de yürüyüş yapmadığımda sanki daha çok ağrıyor belim.
Fatmanur1616 Minikperi evet düşününce benim de idrar yaparken sıkıntım yok ama olabilir tabi bi kontrol ettirmekte fayda var
Fatmanur1616 Meryem3835 internete baktım biraz da bel ağrısına pilates iyi gelebilir gibi bi deniyim 🤷🏻♀️
Meryem3835 Fatmanur1616 Fatmanur1616 Hmm yap o zaman iyi geliyorsa ben yapamıyorum. Düşük tehlikem var