Deletedmom_93 Sahi kaç kere lavaboya kalkıyorsunuz😂 Resmen tuvalette uyukluyorum bazen. Benim saydığım kadarıyla 4 kere uyanıyorum tabii yatağa geçmeden önceki ve sabah kalktığımdakini saymazsam 😂😂😂
bdenerigokce Deletedmom_93 geceye doğru çok su içersem kalkıyorum ben, onun dışında gün içinde su içip yattıysam pek kalkmıyorum.
Glcn12 Deletedmom_93 10 kere frlan kalkıyorum birde sanki saatlerdir hiç gitmemişim gibi zor yetiniyorum wc ye 😆😊
Deletedmom_93 busraayksll bilemedim hamile olupta tuvalet sorunu yaşamayanı sizde duydum 🧐 tabi günde kaç litre su içtiğinizle de alakalı olabilir
Deletedmom_93 busraayksll suyu az içersem yemeği çok yiyorum su ihtiyacımı yemekten karşılamaya çalışıyorum bunu fark ettiğimden beri suyu bol içerim. Hatta gün içinde kaç bardak içtim diye sayıyorum. Garip garip birşeyleri sayma huyum var yaa😅😂
busraayksll Deletedmom_93 jdjdjdjdjdjd kendime şişe yapıyorum bunu bitiriyim şu kadar litre diye kocam geliyor evde su yok gibi onu içiyor motivasyonum kırılınca dudaklarım kuruyunca susuzluktan anca o zaman içiyorum hele de havalar soğudu ya hiç aramıyorum dhdhdh
tugbakguns Benim odam tuvaletin yanında abone gibiyim rahat 4-5 kere kalkıyorum her kalktığımda da mutfağa uğruyorum bişey yiyorum su da içiyorum iki bardak haliyle tuvsletten çıkamıyorum çok su içiyorum