Rmysyldrmmm Merhaba atkadaşlar 28+6 haftalık hamileyim ama özellikle son aydır bebek sanki içerde esniyomuş gibi bir anda ayaklarıyla sanki mideme doğru aşırı çok ittiriuor ve insan içinde bagırıyorum anlamadan istemsizde kasıkıyor bebek gibi normalmi acaba
bdenerigokce Rmysyldrmmm yani bağıracak kadar nolmuş olabilir, evet bazen anlık vuruyor deprem gibi sallanıyorsun ama bağırmak garip geldi
Snmlsn Rmysyldrmmm yok ben de minik bir çığlık attığımı bilirim. Öyle bağırıp çağırmak değil ama ani bir şeyde beklemediğim bir anda bir şey yaptığında sesim çıkar.
Rmysyldrmmm bdenerigokce bağırmaktan kastım ay demek mesela sonuçta hareket etmenin böyle bir ses çıkrtabileceğini hiç düşünmemiştim sert hreketlerdeü
Sadelim bdenerigokce bı arkadaş vardı durup dururken aaa diye bağırmaya başlıyordu baya bağırıyorsu ama bebek hareketlerinden dolayı bişey oldu zannetmistim ilk duyduğumda 😂😂
Rmysyldrmmm Edaaa123 ay askında hiç öyle değilim ama sanki bir organıma vuruyo kasıkıyorum direk ayaga kalkıyorum bende anlamadım valla