Bahar1644 Mesela nar , çilek ne bileyim gül koklamak bunlar gerçekten leke yapıyor mu ? Nar yedim ben ve elimi yüzüme sürdüm arkadaşım oooo ne yapıyorsun yandın felan dedi çok korktum gerçekliği var mı sizde
Snmlsn Bahar1644 bilimsel kanıtını göstersinler. Bilimsel kanıtlanmamış hiç bir şeye inanma. Çok biliyor herkes.
bdenerigokce Bahar1644 karnıma tabağın içinde erik koydum sehpa gibi 😂 annem görmüş, napıyorsun iz çıkcak dedi şok oldum😂😂
Bahar1644 Snmlsn inanın hiç aklıma gelmeyecek şeyler bunlar asla ama işte böyle yaptıkları zaman kafama takılıyor
flowers22 Valla ben inanmıyorum ama arada aklıma geliyor bu tarz bişeyler yaptığımda ama sonra hemen unutuyorum kafamda sekme kapatıyorum inşallah bişey olmaz ilk gebelikte bişey olmadı şükür 😅
flowers22 Bahar1644 yedim vallahi bunda da yiyorum her pazara gittiğimde çilek alıyorum bahçede nar var günde 1 tane nar yiyorum 😅😅
Bahar1644 cancik 😀😀😀😀😀 bence olmamalı e neden öyle diyorlar yok çocuğum da leke var yok dokundum leke çıktım insanlar neden bu kadar kötü
Canles Bahar1644 hahahahh bunun gerçeklik payı var desem inanır mısın üzülmeyin böyle şeylere ya olur mu öyle şey 😂😂
Hilal2 Çilek temizlerken bacagıma dokundum ama üst tarafına parmadığımla hatta azda çilek değdirdim kızımın hiç bi yerinde bişey yok ama nar bilmiyorum ciğerde bilmiyorum başka ne vardı
Kediannesi1 Bahar1644 ilk 4 ayımda bir çilek yemişim öyle böyle değil ellerimle tek tek yıkayıp temizleyip falan sonra biri gördü aaaa dedi çileği öyle yeme bari çatalla ye dedim çok geç benim bebeklere olan olmuştur 😀 şimdi de nar aynı şekilde eşime aldırdım tek tek ayıkladım birlikte oturup yedik 😀 eşim ciğer istedi ben yemem sevmem ama ona yaptım hatta çok et doğradım diyebilirim malum yemek yapıyoruz daha sayayım mı ikizlere hamileyim 1.5-2 ay sonra görürüz bakalım gerçekler mi 😀
Minikperi Bahar1644 ya böyle bir şey olabilir mi herkes nar yer. Dünyada kaç bebek lekeli? İnanmayın şöyle şeylere hepsi batıl.