Bebislerim-_ bes gun oldu kizlar bugun hala entube kanlari iyi ama cihazdan cikarinca solunum sikintisi cekiyor varmi bu durumunyasayan surec nesir
nimesay94 Bebislerim-_ benim oğlum prematüre canım 34 hafta 3 günlük doğmuştu 15 gün kaldı küvezde 1 hafta entübe kalmıştı merak etme çıkar yakında entübeden haftası iyi
mbs44_16 Bebislerim-_ bu durum bebeginizin ciğer gelisimiyle alakali bi durum. Kisa sürede atlatir insallah. Seni emzirmeye cagirmalari icin solunum cihazindan kurtulmasi gerekiyor
Bebislerim-_ nimesay94 beslenmesini arttirdik dedi doktor bugun peki sizi hastaneye cagirdilarmi hic emzirmek icin
nimesay94 Bebislerim-_ evet canım çağırmışlardı emzirmeye çağırdıktan 2 gün sonra çıkardılar zaten çıktıktan sonrada normal çocuk doktoruna getirdim her ay gelişiminde felan sıkıntı yaşamadık tam prematüre sayılmaz hafta olarak iyi çünkü hiç canını sıkma sütün etkilenmesin en çok ona ihtiyacı olacak eve gelince
M112 Benim bebeklerim için de 32. Haftada doğum planlanıyor kesin değil ama çok korkuyorum nasıl oluyor dayanabilecekler mi tamamen sağlıklarına kavusabilecekler mi 😔