Bu bir motive postudur ❤️
Çok istedim, çok bekledim…
Yaklaşık 10 aydır bebek istiyorduk ve ikimizde de herhangi bir sorun yoktu. 17 Temmuzda şüphe duyup hemen kan verdim sağlık ocağında 1 gün süreceği için sabırsızlanıp kaset test yaptım ve silik çizgi çıktı ama yinede sabahı bekledim ve betam 14 çıktı. Ağladım oh dedim sonunda ama sonrasında 1 saat içinde kanamam başladı hemen gidip kan verdim özelde bir saatte çıktı bu sürede sancım ve kanamam arttı sonra bir baktım ki 15 olmuş dedik bu kimyasal çok üzüldüm, çok kafaya takıyordum aylardır böyle olunca daha çok üzüldüm. Sonra akışına bırakmayı denedim… Ve çok şükür oldu bu ay 🙏🏻 Ama hissetmiştim, 12 Ekimde kaset test yaptım yine silikti ikinci çizgi ama daha belirgindi. Kan verdim hemen akşam 1023 çıktı betam ben daha da şok 😳 henüz hastaneye gitmedim Pazartesi günü gideceğim. İnşallah sağlıkla oluşur ve kucağıma alırım. Ve size şunu söylemek istiyorum stres inanılmaz etkiliyor, kimyasaldan sonra hemen olur demişlerdi ama ben inanmamıştım ve gerçekten 2 ay sonra oldu. Allah isteyen herkese en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın inşallah 🙏🏻 1023 beta sizce kaç haftalıktır 🥰 Bat 13 Eylül