Yagmur1991 5 aylik hamileyim arkadaşım cicibebeyi sütle cevizle karıştır ye bebeğe kilo yapıyor dedi dogrumu acaba uygulayan varmı?
Sevde___89 Yagmur1991 Cici bebe şeker deposu, 5 aylık bebeğe cici bebe vermek be kadar doğru ? Bir yaşına kadar tuz bile verilmezkenn....
Deletedmom0018 Yagmur1991 mümkün oldukça paketli gıdaları kullanmamanızı tavsiye ederim. Eminim doğal bir çok yöntem vardır bebeğin kilo alması için bence onları araştırın cici bebe yemek yerine
asminko345 Yagmur1991 Her gün muzlu süt cevizli içiyorum Akşam yatarken cici bebe yiyorum yatıyorum ben çok aşırı tatlı yediğim için zaten ağır şekerli gelmiyor bana 🤣
Beriliko Sevde___89 orası öyle tabiki ama annenin tüketmesi daha masum şuan sonuçta hangimiz tatlı yada aburcubur yemiyoruzki hamileyken
Hulyalp Beriliko 😲 bennnn. "Suanlik tabiki" tatli cekmiyo canimmm. Ama bu bebe biskuvisi muz falan denicem bende istahim oldugunda😧
Yagmur1991 Beriliko aynen bide bebeğe kilo aldırıyor diye yemek istedim bebegin kilo alması çok önemli cunku
GamzeCan Yagmur1991 ben en son 24. Haftada gittim bebis 750 gramdı canım yeni yeni yiyorum arkdsımdan ve burdaki arkdslardan biliyorm bebişe yaradığını🤗
Victoria Son derece zararlı yemeyin onun yerine muz ceviz süt tüketin her zaman doğal yiyecekler yiyin
Dnzcngz Yagmur1991 bence ğaketli gıdanlardan uzak durun. Çünkü hepsi şeker deposu. Evet bebeğin kilo almadı önemli ama sağlıklı şeylerden kilo almalı. Muz, peynir, yoğurt, balkabağı gibi sağlıklı besinleri tüketmeniz naçizane fikrim.
Sinmn Yagmur1991 ilk hamileliğimde cicibebe süt yediğimde bebeğim güzel kilo alıyordu.. bence doğru ☺️
LyliaMom Kaşık kaşık şeker yemek de bebeğe kilo yapar. Çünkü şeker böyledir. Meyveyi çok yeyin yine kilo yapar. Çünkü şeker. Kilo alması sizin için çok önemliyse yeyin. Ama sağlıklı olması daha önemliyse paketli gıdalardan sakının.
Yagmur1991 LyliaMom iste korkuyorum bebek kilo almazsa belli bi kilonun altındaysa küveze alıyorlar ondan çok korkuyorum