Yasdervse
Yasdervse Merhaba canım seni yaşadıklarının hemen hemen Aynısını ben de yaşamıştım Ben Yeni evlenmiştim çocuk istemiştik çocuk istedikten sonra doktora gittiğimde Doktor sorumsuz davranıp bana başka ilaçlar vermişti O ilaçla beraber kesim olduğunu gördük Ondan sonra sürekli Kesin tekrarlamaya başladı ve kestim olduktan sonra kestim ilk kestim içimde ters dönmüştü yani yumurtalığımda ters dönmüştü o da beni çok kötü ediyordu ayaklarım belim karnım mide bulantısı kusma Bunlar eşlik ediyordu ama içine ters dönmüştü Tabii ki iste 7 santimdi Ondan sonra ameliyat oldum ameliyattan sonra gebe kaldım gebede gebelikte sağlıksız sonuçlandı Gebelikten sonra tekrar bir kist tekrarladı ofiste de tekrar ameliyat oldum O da içimde patlamıştı yumurtalım da patlamıştı ve Daha sonrasında Doktorun verdiği ilaçları kullanarak 6 ay boyunca dinlendikten sonra bebek istedik bebek istediğimiz zamanda olmadı Tabii Biraz bizi bekletti Ama sabır Tabii hiç beklemediğimiz bir anda oldu kistin varsa Korkmana gerek yok pisti olup da gebe kalan birçok insan var ama canını acıtıyorsa yürümene Engel oluyorsa karın ağrısı mide bulantısı yapıyorsa mutlaka doktora görünmen lazım Ayrıca Benimki öksürdüğümde ve yürüdüğümde bile benimle sanki yürüyormuş gibi canımı acıtıyordu küçükse önemseme Soğan suyu yapıp içmeye ne tavsiye ederim günlük bir bardak aç karnına içersen de olur