Atess1 Merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim mide bulantım yok gibi.mide bulantısı olmaması bebek için zararliyms doğru mu sizce ve sürekli kasıklarim ağrıyor
Seyyyma7 Atess1 öyle birsey yok canım ben 7 haftalık hamileyim ama çok bir bulantım yok ara sıra oluyor kişiden kişiye göre değişir o
Sebepsiz Atess1 zararlı mi bilmiyorum fakat bende düşük riskim var doktorum sürekli bulantı var mi diye soruyordu son 1 haftadır felaket bulantı var doktora söyledim bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir dedi ama düşük tehlikem olduğu için öyledir belki
Minnoskiz Atess1 daha bismillah dur bakalım millet yeni öğreniyor hamile olduğunu 6.,7. Haftada. Sen nerden mide bulantin olmayacağına kanaat getirdin hay allahim yaa 😂 kim diyor ve nasil bi bilimsel aciklamasi varmis cok merak ettim bu konunun
Asminalp Atess1 benim hiç midem bulamadı hamileliğim boyunca sadece son aylarda oldu 2 kez bide başında çıkarmadım sadece 2-3 kez bulanmıştır o kdr
melike0411 Öyle bir şey duymadım bence iyiki yok benim 6 hafta başladı 10 haftalık olduk hala devem ediyor 6 kilo vermisim ve su icsem geri çıkarıyorum zor bi durum
melike0411 Tazeannevebebegi Baya benziyor durumlarımız bende geç kalkıyorum yataktan çıkınca başlıyor macera kendim iyiyim geçsin yapmıyorum halsizlik yorgunluk da var