e_blue_sky_a fizikcianne ağda ile çok güzel oluyor üstelik her ay almak gerekmiyor 3ayda bir falan. Tabii kişiden kişiye değişebilir
asel_asl fizikcianne ben ağda ya da epilasyon cihazı kullanınca kollarımda sivilceler çıkıyor alerji oluyor o yüzden jiletle alıyorum ama öyle düşündüğünüz gibi sert çıkmıyor haftada 1 almam yeterli 💁🏻♀️ doğumdan sonra lazere başlıcam
fizikcianne asel_asl bende doğumdan sonra lazere başlayacağım. bilgin olsun emzirme döneminin 7. Ayında itibaren gitmek gerekiyormuş ve adet görmeye başlamak gerekiyormuş faydası olması icin
Kukulikukuli12 fizikcianne jilet 1 ayda anca cıkıyor yine ince olarak. Kalınlaşması hiç belki 4 5 senedir alıyorum belki fazla 🙄
Mevlude_Sahin fizikcianne Ağda ile, esmer bir tenim var tüylerimde bariz belli ama aldıkça seyreldi ve incelme oldu. Memnunum
Minikperi fizikcianne zamanında lazer yaptırmıştım kolumda 7 yıldır hiç tüy yok. Saç gibi vardı önceden. Ergenlikte çok utanırdım kollarımdan 😂
Sevdayaz fizikcianne ilk ağda yaptırmıştım sonra epilasyon aletine geçtim ama çok olmuyor zaten 2 3 ayda 1 kere.
Dynbfofrt Yazmelegi_ tüm vücut gttm ben kollarımda sıfırladı kol altı azalttı göbek sıfırladı bacak üstleri sıfır bacak altları da tek tük çıkardı özel bölgeye bi faydası olmadı😀 kullanılan cihaz önemli birde ten rengi benim vücudum esmer değil ama tam beyaz da değil
MerveTeyze Evde ipl lazer ile almıştım öncesinde koyu çıksın diye bir kaç kez jilet yaptım şu an yanık ten üzerinde çok ince kısa sarı tüylerim var üç dört yıldır da lazer cihazımı kullanmıyorum kolumda koltuk altımda dudak üstü çene yada bacaklarımda