Seymaemre Bezelyeninannesi banada popon buyumus kız dıorlar 22 haftalığım ve erkek bosver sen derler herkes bisi der 😏
Tutim Bezelyeninannesi 😂😂 ahahaa bende aynısını yaşadım ısrarla erkek dememe ragmen yok yok kızdır o karnın yaygın diyolardı hıhıı doktordan daha iyi biliyosunuz diyodum bende cok takılma canım konuşurlar daha cokkk 🤦🏻♀️
leylacann Bezelyeninannesi banada 13 haftalıkken %99 erkek dedi 25+4 olduk hala erkek diyor ki bende görüyorum zaten.ama milletin ağzı torba değil büzelim banada yayvan karnın kız gibi diyorlar..hiçte takmıyorum sende öyle yap.
leylacann Zeynpatak oda bişeymi ben 7.aya girdim hala karnım yok denecek kadar az.hatta kilomu aldın diyorlarda hamile olduğumu anlamıyorlar 😂😂
Tutim Bezelyeninannesi girme sen strese hamilesin bebişini düşün ooo daha cok konuşurlar kilomu aldın sen şişmişsin diyecekler diyeceklerde diyecekler 😬 agzı olan konuşucak boşver sen hiç bişey yapamıyorsan he he de gec 😄
Burcin-13 Bezelyeninannesi tabiki ultrason cihazları yerine göbek şeklinden cinsiyet belirlemeye inanalım 🤦🏻♀️
melkebtt Bezelyeninannesi vucut seklinle alakali o canım .. cogu arkadasimin gobegi sivriydi herkes oglan dedi ama kizi var batil inanc yani
leylacann Zeynpatak benimde ilk ama maalesef yok..bazılarının beli bükülüyor karnını göstermek için okadarda görgüsüzlük olmaz 😂
Sevdagkm93 Bezelyeninannesi kac haftaliksin yimede icim rahat etsin diyosan doktora gittiginde kesin olarak bidaha sor😁😁sonrada alirsin alicani
Dimple23 Bezelyeninannesi benimde öle pipi tam ortadaydı bacaklar havada ama bende çok isterdim teyzelerin dediği doğru çıksın kız istiyodum