nrumeysa Merhaba 21.haftadayım 2-3 gündür rahmimde ağrı var rahim büyüdüğü için normal diyolar ama bilemedim ben de sizler yaşadınız mı bu durumu herhangi bir idrar yolu enfeksiyonum yok
merii10 nrumeysa 22. haftadayim bnmde bu aralar ara sıra ağrım oluyr rahim sizliyrmus batiyormus gbi siznde öyle mi
Deletedmom_85 nrumeysa ay bende öyleyim 21+2 yiz. Karnımın altı böyle acıyor gibi ağrıyor gibi karışık bir şey ya, anlamlandiramadigim değişik bir şey baskı gibi de çözemedim inşallah normaldir
Ahdem000 nrumeysa benimde oluyor kasık ağrım bazen vajinamda batma hissettim ama büyüme ağrısıdır diye düşünüyorum
nrumeysa merii10 evet öyle gibi benim de doktora da sormadım acaba yatıp dinlenmek mi gerekiyo geçer mi ki
merii10 nrumeysa bu dönemde rahim agrilarinin olabileceği yaziyr programda da normaldr herlde salı günü detaylı usg var sorarım yne insalah sorun yoktur
nrumeysa naneliseker_ ay inşallah böyle tabi durdurmucak seviyede değil ama ayağa kalkarken ağrıyor yürürken ağrıyor biraz ama yatınca falan iyi
naneliseker_ nrumeysa bende de olmuştu. Sicak tutmuştum geçti. Üsutmede olabiliyor malum havalar değişken ve serinledi
nrumeysa naneliseker_ nasıl sıcak tuttunuz peki hani bu sıcak su torbalarını falan pek önermiyolar ya hamilelikte
naneliseker_ nrumeysa yok bende önermem. Battaniye falan sardım vücuduma. Azda sıkı giydim sıcak şeyler içtim iyi gelmişti
nrumeysa Deletedmom_85 benim karın tarafında yok da böyle rahim kısmında vajina kısmının ağrısı gibi sizin belki kasıklarınız ağrıyordur
nrumeysa naneliseker_ peki yürüyüş falan yaptınız mı normalde spor da yapıyordum yapmayayım diye düşündüm