Happy12333 Kızlar 25 Ekimde sezeryan doğum yapıcam 16 Kasımda ise en yakın arkadaşımın düğünü var o zamana kadar sizce toparlar mıyım 1 saat yol gidebilir miyim
KubraAydin Happy12333 benimde 25 Ekim, o zamana kadar biraz zor olur tabi bünye meselesi ama dikislerinizde zorlanabilir
Yazmelegi_ Happy12333 22 gün olmuş oluyor ben 6.gun tamamen iyiydm hadi sizde 15 günde tamamen iyi olun bence gidilir ama kendinizi yormamanz gerek senin yerinde olsam gitmem
poyrazin_annesi28 Happy12333 10 günde toparlarsin kendini ya benim acı esigim çok düşük 10 günde iyi olmuştum belki siz daha hızlı toplarsiniz. Yani gidilir bence ben hep gezmistim 😄
Oglmvkzm Happy12333 ya ben 😁 doğumdan bir hafta sonra 6 saatlik yola gitmem gerekiyor sen yine iyisin canım
Happy12333 Yazmelegi_ evet en gec 15 günde toparlarım diye düşünüyorum bende ah keske gitmeyecegim biri olsa en yakın arkadaşım o benim her şeyime geldi nerdeyse gidemezsem de üzülürüm çok
Yazmelegi_ Happy12333 haklısın da o dikişler vs hassas bir zaman onun için dedim yine de kendi tercihin tabikide 🌸 ve sürekli oturmamak lazım gidersen bile inip 10 15 dk yürüyüp hareket etmen gerekiyor
Happy12333 Yazmelegi_ Dikkat edicem elimden geldiğinde oynamam zaten sevmem çokta bahane olur bana da😂
Happy12333 Oglmvkzm yaa sizin durum benden vahimmiş o zaman inşallah çabuk toparlarsınız da rahat rahat gidersiniz
Happy12333 poyrazin_annesi28 Bencede ya Allahtan ters bi durum çıkmadığı sürece sezeryan olanlara bakıyorum bi kaç günde gezmeye tozmaya baslıyolar valla inşallah bende öyle olurum