Sofiaa Cekilmezbirkiz kaçıncı haftadasınız? Hapşırma vardı da allerji sanıyorum ama değilmiş baya baya üşütmüşüm.
Cekilmezbirkiz Sofiaa 36+3 haftalık şu an tek sorun üst solunum yolu enfeksiyonu değil kum da döküyormuşum sanırım idrarda kan görüldü. Üst üste geliyor her şey.
Sofiaa Blueberry0 32 de çıkmayı düşünüyorum da ama part time çalışabildiğim kadar çalışmam lazım malûm şartlar.
Derinnmom Sofiaa bende tam 2 haftadır aynen böyleyim doktorumda birşey yazmadı sadece acilde parol serum yap dedi bu kadar, inan nefes alamıyorum geceleri
Sofiaa Derinnmom Acilde parol serum yapınca faydası ne kadar etkili olur ki evde parol içmek daha mantıklı. Çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırız.
Mujmuj-1 Arkadaşlar covit sayıları arttı ne üşütmesi bende aynı durumdayım test verdim pozitifim şuan 22 haftalık gebeyim dikkat edin kendinize bağısıklığımız yerlerde kapıveriyoruz hemen herşeyi
Sofiaa Mujmuj-1 off deme. Yine mi ya. Çok geçmiş olsun size. Ben bugün akşamüstü biraz kendime geldim dünden beri limonlu ballı naneli çay içiyorum ve sadece parol kullandım.
Mujmuj-1 Sofiaa valla maalesef öyle ben bide sağlık çalışanıyım bu 3. Kez kovit oluşum..en zoru gebe olmam şuan
Ozgeybs Sofiaa enfeksiyon varsa bebeğe zararı olmayacak hafif dozda antibiyotikte veriyorlar iki hamileliğimde de yüksek çıktı benim ikisinde de antibiyotik verildi iki gün taktırdım birseyim kalmadı doktora gidin yardımcı oluyorlar kadın doğum doktoruna soruyorlar zaten
Buketpendik MommyLeyla bana antibiyotik içevilirsin dedi kadın doğumcu ve dahiliye bende cok ağırdım antibiyotik içiyorum enfeksiyonun bebeğe zararı varmış
MommyLeyla Buketpendik geçmiş olsun. Bende enfeksiyon çıkmadı kanda ,belki o yüzden hiç bir ilaç kullanma demiş olabilir. Bol su ve bitki çaylarıyla geçirmeye çalışıyorum o sebeple
Mujmuj-1 Buketpendik canım acile git sikayetini söyle test vermek istiyorum de en azından kovitsen bile ilaç zaten alamıyoruz ama en azından daha fazla meyve sebze bol sıvı seklinde beslen ben suan o durumdayım 5. Günümdeyim valla kötüydüm ya insallah değilsindir hayırlı haberler ile gel