Halime1999 Kızlar mutfağıma 2 kişilik masa sandalye aldım fiyatıda uygundu açıkcasu neyse geldi matkapla montleme yapmak grykdu yptk gönderdikleri çivi masanın ebatına göre büyük geldi dışına çıktı bizde iadeye gönderdik kabul ederler mi sizce
Kediannesi1 Halime1999 trendyol canlı destekten ulaşın kanıt sunmanız gerekiyordu iadeye göndermeden önce
Halime1999 Minikperi inş ya biz bilerek zarar vermedik ki kendilerinin gönderdiği malzemeden dllayı böyle daha yarısını bile monte yapmamıştık
Deryalina- Benzer sıkıntı yaşadım masa tablasini tedarik istedim yani sorunu iadeden önce firmaya yazdım Trendyol destekten sonra iade yaptım yeni üst kısım geldi bı yazsaydiniz keşke kendi hataları sonuçta telafi ederlerdi diye düşünüyorum
Halime1999 Deryalina- ilk defa trendyolda böyle Bi sıkıntı yaşadım o yüzden hiç aklıma gelmedi vidalar dışına çıkınca hemen bizde iadeye gönderdik
_Tazeanne Ürünü göndermek yerine eksik parça talep etseydiniz yolluyorlar ürün zarar görmüş onlar tekrar size gönderebilir bence