Bagci01 Merhaba kızlar 17 haftalık gebeyim karnım çok belli değil kaçıncı hafta da belli oldu karnınız?
Tug_34 Bagci01 ya bence o bünyeden bünyeye değişiyor. İç karın genişliğiylede alakalı olabilir. İkiz gebeyim 8 haftalıkken 4 aylık mı diye soran oldu 😂 Şuan 14 haftalık kocaman göbüşüm var. Kilolu biride değilim ama iç karnım hiç yok onu anladık 😂
bimuallime Bagci01 İlk mi? İlkinde 20-25 haftalık bile belli değildi kotlarımı giyiyodum. Şimdi 2. O ilkinden kalan 2 kg fazla göbek ile bebek birleşince 15. Haftadan beri sert bir göbeğim var. Artk hamile olduğum belli. Hem belli olmasın deli misin gı
zeyno012 Bende kilo almaya müsait yapıda bir insanım. 6. Ayda çok net belli olmaya başladı benimkisi onun öncesi hep ayvaydı. Şuan benim 36. Haftayım hala herkes şaşırıyor doğuracak olmama ☺️ iyi birşey mi bence değil çok fazla mide yanmam var baskı çok
Dnmzzeda Bagci01 Canım bence o iç karınla alakalı çünkü ben daha 2 aylıkken 3-4 aylık gibi duruyordu Şuan 16 haftalığız ve yine çok fazla belli oluyor ☺️☺️
Ayssergen Bagci01 33 haftalık hamileyim hala hamile olduğumu anlamayanlar var 😄 hatta bugün cinsiyeti belli mi sorusunu bile sordular 😁
K-Canseven Bagci01 Ben 30 haftalık hamileyim hala kimse hamile olduğumu anlamıyor 😀 Tamamen sizin yapınızla alakalı
tugbakguns Bagci01 ben çok zayıftım benim 3 aylıkken belliydi o kişiden kişiye değişiyor iç karnım hiç yok benim şimdi 24. Haftadayım. Annem bana doğum yaptığında benim şuanki karnım kadar karnı varmış
Sehseh 19+ 4 göbekten ve mideden alıyordum zaten sadece kiooyu göbeğim biraz var ama zaten var olandi şuan dışardan pek anlaşılmıyor göbeğim 😆😆😆😆
Bsssr 10 +5 im benimde göbegım sankı bıraz çıktı ılk çocuğumda 7 aylık hamıleydım cıkmamıstı. Bunlarında sizde cinsiyete bağlayan oluyor mu vücudun yok erkek yapısı yok kız yapısı