iremmm07 rumeysaaa- benim takipli doktorum çok kızıyor internetten sürekli araştırma yapmama :( gerçekten çok kötü şeyler okudum psikolojim alt üst oldu. Onun içine girersen çıkamazsın diyor. Yeğenimin sınıf arkadaşı da anüsü olmayarak ve bağırsak tıkanıklığıyla doğmuş operasyonlarla 1 yıl içinde atlatmış şimdi ilkokula gidiyor hiçbir sıkıntısı yok Allahım dermansız dert vermesin
Cocuk_Gelisimci_Anne rumeysaaa- canım nasılsın başka doktora gittin mi ne dedi şimdi gördüm postunu benim ilk oğluma başı büyük gibi gibi şeyler demişti ama ben Allah’a emanet etmiştim yavrumu çok şükür ki hiçbir şey çıkmadı doğduktan sonra ve hiçbir şekilde sıvı aldırmadm
rumeysaaa- Cocuk_Gelisimci_Anne çok şükür çok sevindim adına 3 doktor gördü 3 üde aynısını söyledi genetiğinde sıkımyı var inşallah bizlerinde doğunca birşeyi çıkmaz yanlış görmüş olurlar
MiaBaslck Bende anüs var doktor dün baktı anlamadığım tedavi edilen birşeyse aldırmaktan baksetti 6 aylık bebek sonuçta kafayı yedircekler bize torch testim temiz parvovirüs testinin sonucunu bekliyoruz tabi birde genetik bakalım hakkımızda hayırlısı
MiaBaslck rumeysaaa- Göztepe prof de.süleyman Yalçın şehir hastanesi dr adı reyhan bu doktor fetus hastalıklarına bakıyor normal kadın doğumcu değil yani
MiaBaslck rumeysaaa- Evet reyhan ayaz bilir doktorun ismi çok iyimi konuştu dersen yok ama kadın doğumcumun istediği testleri yaptı oda özelde 3.500 tutuyordu dün onları yaptım çogu sonuç çıktı parvovirüs testinin sonucunu bekliyorum yarın sonuç göstermeye gidicem 16 kasımdada kontrole gidicem tekrar
MiaBaslck rumeysaaa- Valla aldırmak istersen cümlesini kuran bi doktorun korkutmak istememesi gbi bir durum söz konusu değildir bence