Merhaba canım herkesin dediği o kişi benim çünkü nerde Plesenta cümlesi postu orda ben, şöyle anlatayım sana 18. Haftada gittim rahim agzında ddi, 22 de detaylı ultrasonda bide alttan muayene etti ve Plesenta previa totalis yazıldı kağıda, sahada çıkmadı, şimdi önemli olan aşağıda olması değil önemli olan rahime ne kadar uzaklığı yada yakınlığı ya da rahmi kapatmış olup olmaması onu mutlaka doktordan öğrenin, mesela içlerinde en zoru totalis yani rahmi tam kapatmışsa çıkma ihtimali çok zor, ama yarı kapatmış yada rahime uzak, yada ön duvarda ise çıkma şansı çok o yüzden önemli olan rahime olan ilişkisi, ve canım şunu diyim ben aylardır burdayım aylardır araştırdım artık beni tanımayan yok, hatta ben bu yugulamayı öğrendikten sonra açtım, hele ilk aylar telefon bu uygulamada açık uyurdum biri bi mesaj attımı yeni Plesenta hikayesi var mı , Çünkü benim 4 yıl olmadı ve tüp bebek oldu birden böyle de olunca ben hep arastırdım yeri geldi kötü yorum yeri geldi iyi yorum okudum,insanı psikolojik olarak ruhen üzen bir durum ama inşallah senin tam kapatmıyordur bu nokta çok önemli detay, Rabbim inşallah selamete çıkarsın hepimizi derinden 🤲🤲