El2sed39 Kızlar bu bebek doğduğu zaman işitme testini felan nasıl oluyor özelde doğum yapacağım ama sonradan mı getireceğiz bebeği ayrı ücreti felan oluyor mu nasıl oluyor bilgi verir misiniz
yenibirannis El2sed39 senin ypcağın özel hastaneyi bilmiyorum cnm ama benm yaptıgım hastanede topuk kanı işitme testi çocuğun 1 ay kontrolü ücretsiz
cokkasmabeabi El2sed39 doğumda çocuk doktoru muayene ediyor. ertesi gün sabah çocuk doktoru tekrar geliyor. O ya da başka bir doktor daha gelip işitme testini yapıyor. Ayrıca kalça ultrasonu çekiliyor 2 aylıkken bundan para alırlar sadece. İşitme testi özelde de ücretsiz.
yanlisanlamaama El2sed39 ben daha taburcu olmadan yapmışlardı işitme testini sanırım doğumun ertesi günüydü ayrı ücret falan da ödememiştim
El2sed39 yenibirannis bilgi verdiler ama tam hatırlamıyorum ilk kontrolü felan ücretsiz de işitme testini hatırlamıyorum teşekkür ederim
Umutku Bizim şitme testimizz hastaneden taburcu ederken olacaktı ama hafta sonu olduğu için pazartesi günü gelin demişlerdi Her yerde öyle mi bilmiyorum ilkini geçti şükür şimdi 6 ay sonra gidicez