Demetgd Bu testleri yaptırmam gerekiyor sizler hangi laboratuvarda yaptınız? Fiyatlar nasıldı? (İstanbul/Avrupa) 1.Protrombin gen mutasyonu 2.Faktör v Leiden mutasyonu 3.Mthfr enzim eksikliği -C677T -A1298C 4.Paı ı mutasyonu
1palyaco Demetgd genetik test ve kan pıhtılaşması testi bunlar öyle biliyorum . Ben İstanbul’da değil başka bir şehirde yaşıyorum şehir hastanesinde yaptırdım . Sizde ücret vermek istemiyorum derseniz şehir hastanelerinde araştırma hastanelerinde yani tıbbi genetik bölümü olan hastanelerden o bölümden randevu alıp o şekilde yaptrablirsiniz . Sonuçlanması özele göre daha uzun sürer ama benim şansım iyi gitti iki hafta da sonuçlandı .
1palyaco Demetgd genetik test ve kan pıhtılaşması testi bunlar öyle biliyorum . Ben İstanbul’da değil başka bir şehirde yaşıyorum şehir hastanesinde yaptırdım . Sizde ücret vermek istemiyorum derseniz şehir hastanelerinde araştırma hastanelerinde yani tıbbi genetik bölümü olan hastanelerden o bölümden randevu alıp o şekilde yaptrablirsiniz . Sonuçlanması özele göre daha uzun sürer ama benim şansım iyi gitti iki hafta da sonuçlandı .
Serendipity16 Demetgd genetik bölümü olan hastanelerde ücretsiz yaptırabilirsiniz sadece tek düşükse iki kere falan oldu diyin tek düşüğe yapmıyorlar
Demetgd Serendipity16 evet tek düşük ama iki dersem bunun araştırmasına girip tekmis demezler değil mi :)
1palyaco Demetgd hayır kadın doğuma gitmene gerek yok tıbbi genetikten sıra alabilirsin direkt , gidip durumunu anlatırsın .
Serendipity16 Demetgd hayır hiç bakmıyorlar bende ondan korkmuştum ama herkes böyle diyormuş ben bir kimyasal bir düşük demiştim kimyasal zaten e nabızdan falan gözükmez geçen sene oldu dersiniz