Solmaz-Papatya yapsın o da onun ayıbı sen gebelik için uğraşıyorsun ben de kayınvalidemle yakın yaşıyorum beni görür görmez yaptığı işleri anlatmaya başlar gelip yardım etmedin demek istiyor yani, beni direkt çağırsa gelirim veya gelmem derim is durumuma göre veya yorgunluğuma göre. Seninki direkt geliyor yanına anne yoruldum sonra yaparız veya benim halim yok sen bunu yap akşam bulasiklara yardım ederim vs diyip güzellikle gecistirebilirsin yani hiç gerginliğe bile gerek yok güler yüzle anne ben çok yorgunum dinleneyim sonrasında çamaşırı ben yaparım acilse vs işte böyle yumsak yumsak halledebilirsin tabi sen bilirsin huyunu suyunu belki yumsak gitmek de kar etmez o zaman bi kere ciddiyetle konuşursun anne ben buradayken sana yardım ettiğim için evin işlerini yapmaya çalışıyorsun ama ben kendi evimden is yapıp geldim zaten dinlenmek istiyorum burda rahat etmek istiyorum sana istersen kadin çağıralım evin işleri birikiyorsa dersin nesela ya da bu şekilde benim buradaki zamanım yorgunlukla geçiyor kendi evimde kalayım gelmeyeyeyim hiç vs yani bir şekilde onu sen bilirsin nasıl yapacağını belli et rahatsız olduğunu. Seni görünce is çıkaran aklına isleri gelen kayınvalidelerden ben gicik kapıyorum artık