Gerçekten sonuna kadar okuyan olursa tebrik ediyorum 😃
37 haftayı görene kadar neler yaşadım aslında çoğunu beni biliyor okadar çok postlarımdan dolayı öncelikle 15 haftalıkken bir anda gözümde siyah bişeyler uçuş maya naşladı görme bozukluğu olmaya başladı sonra buna çok şiddetli baş ağrısı eşlik etmeye başladı ben forumda gezdiğim zamanlarda sürekli bu şikayetleri arattığımda gebelik zehirlenmesi çıkıyordu ve sanırım ben kendimi buna alıştıedım 3 güne bir nerdeyse hastaneye gidiyordum ben zehirleniyorum diyordum baş ağrım için Mr bile çektirdim 2 kez okadar zor günler gecirdim ki aylarca tanaiyon yükselecek diye bişey yemedim resmen yatak döşek yattım hiç bişey yeyip içmedim tansiyon çıkmasın diye gözdeki uçuşmalar geçmedi tansiton kalıcı oldu inşallah geçer umudum var
Geleyim doğum anına son 2 hafta kala hastanede yattım sürekli doktoruma hoxam dogurtun benim diye okadar darladım ki 37 hafta olduğum gün artık gün gelmişti ve ben grip oldum hemde çok şiddetli bir grip doktor spinal yapıcaz başka çaresi yok dedi bende panik atak var yapamam dedimm herhalde doğum anında bana bişey olacak diye okadar çok korktum ji ama başka da çarem yoktu doğum olmak zorundaydı kendimi sakinleştirmeye çalıştım saat geldi beni götürdüler başıma ne gelecek yapabilecek miyim bilmiyordum dualar ettim anestezi uzmanına ne olur benimle konışun sürekli dedim tamam dediler bana 2 kez sakinleştirici yapın dedim 😀 iğne için geldiler en korktuğum an o andı benim beni tuttular iğneyi yaptılar hiç acımadı yaturdılar ben forumda çok okuduğum için biliyordum şuan batikon sürülüyor dediler ama biliyorum kesiliyorumm dofum başladıgında tansiyonum 17 10 du mide bulantısı çarpıntı yaşadım hala bana sakinleştirici yapın diyorum tamam diyorlar ama oyalıyorlar biliyorum oyaladıklarını bebeğim çıktı geip olduğum için öpemedim ama çok farklı duygu herkese çok dua ettim muayene leri yapıldı zaman okadar çabuk geçti ki ilk doğumum genel dı ve odama 6 saat sonunda verdiler beni çok zordu doğum bitti gisiyoez dediğinde odaya çok şaırdım 😀 sonra zaman geçti yürüdüm ama agrı eşiğim düşük olduğu için yürüyüşler de zorladım 4 gün oldu şuan lavaboya yeni gitmeye başladım tansiyon kaldı inşalllah geçer umudum var diyeceğim o ki aylarca boşuna korktum doğumdan ben yaptıysam herkes ama herkes yapar 😀