naneliseker_ Kızlar sizde de oluyor mu ? Ben artık şüphelenmeye başladım bazen yanılma oluyor ya. Bana fark etmez kız erkek ama pembis börtü böcekli alışveriş pek yapamıyorum 🤣🤣🤣
Meli-sa naneliseker_ bende kızımda hep erkek bebek görüyordum eşimde aynı şekilde erkek benek görüyordu kızımız oldu şuan bile 8 haftalığım erkek benek doğurduğumu gördüm😅😅
didemkose naneliseker_ 30 haftalık hamileyim bende hamileliğimin başından beri erkek bebek görüyorum ama cinsiyetimiz kız 😂
gokyuzununogrencisii naneliseker_ bende öyle tıpatıp yaa erkek çok istiyordum kızım oluyor 😂💕 bilinçaltı sanırım rüyalar hep erkek kucağımda
BirVeraAnnesi35 naneliseker_ rüyada erkek görüyorsunuz diye bilimden mi şüphelendiniz😂😂 şaka bi yana bende erkek görmüştüm ama kızım oluyor yine rüya işte çokta ciddiye almamak lazım
Melisamuhammed_2007 Bugün bende bu konuya benzeyen bı post attım ben de sürekli erkek bebek görüyorum kaç kere gördüm şimdiye kadar cinsiyetimizi daha ogrenmedik yakinda ogrenicez inşallah bakalım bizimki de mi kız olucak . Hayırlısı 🌸
Nesli46 naneliseker_ ben hamile olduğumu rüyamda gördüm test yaptım pozitif cıktı ve pembe kıyafetli bebek gördüm kızım oldu🥰