yig angel4545 anladım canım Allah şifa versin. Doğumdan sonra tam belli olur inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz
Parlakk Yigit_Yagiz_Moms benimde 50 ye 1 geldi ayrıntılı da da böbrekte büyüme dediler çok üzgünüm fetal DNA istediler pazartesi yaptıracağım ama içim içimi yiyor
yig Parlakk bütün değerler 50/1derken yaş kombine risk felan mı bende hala sonucu bekliyorum hergun kötü haber alacağım korkusu var bol bol dua edin başka bişey gelmiyor elimizden tüm haber bekleyen anneler inşallah hepsi güzel sonuçlar alıriz sonuç cikincada yazarmisiniz
Parlakk yig ikili test sadece 1:50 geldi testide doktorumla görüşüp yap derse yapacağız hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin inşallah
yig Parlakk inşallah benim de kan 50/1geldi kombine de 146/1geldi bakalım 1hafta oldu amniyosentez yaptirali bekliyoruz inşallah iyi haberler aliriz
Parlakk yig yaşınız mi var kombine de riskli gelmiş benim yaş ve kombine de risk yok ama ikili test 1:50 yi gören korkutuyor herşey Rabbimden çok üzüldüm çok ağladım ama testin sonucu kötü ciksada bebeğime kıyamam siz kaç haftaliksiniz
yig 30yasindayim yaşta 595/1gelmis daha önceki bebekle alakalı olabilir dedi onunda kalbi gelismemisti