Cinsiyettahminidolunayes ozlemelzo erkek gibi Esinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi ve İlk beta rakamini yaz bakim bi
Mothers Cinsiyettahminidolunayes merhaba tahminde bulunur musunuz? Benim 26.02.1993 Eşimin 10.07.1991 Son adet 27.08.2023 İlk beta 136
tulipp Bize de 7 haftalıkken orandan %75 erkek demiştiniz.Bugün 14.hafta cinsiyetimizi öğrendik tahmininiz doğru çıktı.(Değişmez ise tabi😊)Teşekkür ediyorum siz bu işi biliyorsunuz 🩵 @Cinsiyettahminidolunayes
Cinsiyettahminidolunayes tulipp bu resim değişmez galiba organ goz kirpiyo Saglikla gelsin pasa 💙 sekmemis
Bilgeecik Cinsiyettahminidolunayes 6 - Cinsiyettahminidolunayes 12 haftalıkken olan bir ultrason görüntüsü yok 😊 14 haftalık olanı ekliyorum olur mu
12eslem_yaren Cinsiyettahminidolunayes Banada bakarmisiniz eşim 7 temmuz 1995 Ben 15 Mayıs 2000 son adet tarihim 17 nisan doktor 11 nisan olarak söyledi bebek büyükmüş ilk beta 67684. 9 haftalık faln di şuan 26+3 haftalık hamileyim cinsiyet göstermiyor
12eslem_yaren Cinsiyettahminidolunayes devlete gidiyorum resim vermiyor bende çekmedim hiç ayrıntılı ultrason da da kendini göstermedi eğer nasip olursa yarın özele gidecem ogrenirsem size msj atarım