Lunacim @Cinsiyettahminidolunayes haftalar önce kızım olacağını söylemişti ve bugün 20. Haftada netleşti çok şükür kızım oluyor 🥰 çok teşekkür ediyorum kendisine 💐🧚♀️
Cinsiyettahminidolunayes Lunacim ozel degilde genel gorseymis iyiymis yorumu :) Saglikla gelsin canim sekmemis
kubraytekinayan Cinsiyettahminidolunayes Keseden Cinsiyet Anlıyo musunuz anlıyosanız eğer tahminde bulunabilir misiniz çok merak ediyorum 🥰🥰
Cinsiyettahminidolunayes kubraytekinayan kese bakmiyorum Eşinle dogum tarihlerinizi. Son adet tarihi ve İlk beta rakamini yaz bakim
kubraytekinayan dnzalya123 içimdende erkek geçiyo ama inşallah bi kızım var buda erkek olursa iki meyveyide tatmış oluruz Sağlıklı olsunda 🥰 çok teşekkürler 🥰
Aylinalacam @“Cinsiyettahminidolunayes”#i Cinsiyettahminidolunayes bana sa tahmin yürütü müsünüz 01.08.1997 benim doğum günüm 25.01.1995 eşimin 02.08.2023 son regl 76 ilk betam
Gizemgksnmz Cinsiyettahminidolunayes banada bakabilirmisiniz 24 Ağustos son adet tarihim yumurtlama 7 eylül benim doğum tarihi 29.04.1994 Eşimin doğum tarihi 15.11.1990
Yavru-kus Cinsiyettahminidolunayes ya bu gerçekten kesin çıkıyor mu benim doğum tarihim tam net değil yani ben size dün sormuştum ama 18 Eylül demiştim doğum tarihime ama kimlikte 28 Ekim hangisi doğru onu da bilmiyorum 😅 ben kız istiyorum siz erkek demiştiniz yanılma payınız var mı 😅
Smyy_346 Cinsiyettahminidolunayes merhaba eşim 6 Mayıs 1988 Ben 8 Mart 1994 Normalde son adet tarihim 10 Temmuz ama doktorum 28 Temmuz olarak değiştirdi beta baktırmadım tahmin yapabilir misiniz rica etsem ❤️
Dalenkamader Cinsiyettahminidolunayes Merhaba bana da tahminde bulunur musunuz 17 Ağustos sat 23.12.1997 İlk betayi öğrendiğimde 11700 lerdeydi 5+ 6 daydi sanırım
Yavru-kus SenaBM bana da erkek dedi bütün olasılıklara ben kız istiyordum tabi önce sağlıklı olsunlarda o yüzden inşallah bende de yanılma payı olur 😅