_Hulya7106 Nasıl gidiyor anneler biz 14+4 olduk arada kaşık agrısı yaşıyorum aniden rahimde ani batmalar ağırlar olup gidiyor sizler neler yaşıyorsunuz durumlar nedir ? Cinsiyetler belli mi
Yguo_mom _Hulya7106 15+1 şuan bir gün cok iyiyim bir gün cok kötüyüm zor geçiyor genel olarak kusmuyorum şuanlık ama bulantı devam baş agrısı vs Cinsiyet için gitmedik henüz
Blackkcat _Hulya7106 biz de 16+3olduk usg de 1hafta önde gidiyor yani 17.haftamızdayız,cinsiyet belli oğluş geliyor bize,hareketlerini hissediyorum çok şükür,ayakta fazla kalınca ağrılarım oluyor onun dışında iyiyimm🥰
_Hulya7106 Yguo_mom rabbim saglıkla aldırsın kucağınıza benımde bulantım çok fazlaydı ama şimdi bitti dencel kadar az kramp ağırlar dışı güzel gidiyor
_Hulya7106 Blackkcat bende ayakta fazla kalınca oluyor aslında bunu fark ettim 😁 rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza alıp evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🥰
_Hulya7106 momlife10 yiaa ben çarşamba ögrencem yanı ben değil başkası öğrenecek ben pazar partım de ögrencem ☺️ acaba ne çok merak ediyorum ilk gebeliğim rabbim size de kızınızı saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💕
QueenMother _Hulya7106 13+6 dün iyiydim bugün baş ağrısından ölüyorum birgün mideden ölüyorum değişiyor bir günüm bir günümü tutmuyor salı günü randevum var bakalım cinsiyet belli olurmu
_Hulya7106 QueenMother benim 10 haftada görmüştü doktorum ama parti yapacağım için istemedim henüz erken küçük dedim özel klinikte takipliyim çarşamba randevum pazar prtım var bakalım ne çıkacak 😅 özel genelde biliyor gösterıse söylerler sana da
QueenMother _Hulya7106 ben devlete gidiyorum canım belki söylemez rabbim sizinde gönlünüze göre versin inş😍
bimuallime _Hulya7106 16 küsür haftalık hamileyim. 2. Gebeliğim. Kusma desen ara ara var. Sinüzitim azdı başım zonkluyo o var. Oğlum var kreşe giden onla ilgileniyorum ev desen iş çok. Çalışıyorum gündüz zaten mahvluyorum. Ama umrumda değil. Bence ayakta durmak çalışmak yürümek sosyalleşmek gebelikte iyi. Minivik şeye odaklanmıyorsun. Geçen biri yazmıs banyoyu sildim bebeğe bili olur mu😂 beni görse cesaretlenir 40 çocuğa 6 saat ders anlat bağır çağır koştur sev doyur tuavlete gönder al oynat ohooo. Ayaklarıma kara sular indi. Geçen gün doktora dedm ben şu an yorgunkuktan burda uyuyabilirşm dedi böyle daha iyi yürü hareket et alıştırma kendini hantallıpa dedi. Bebek de iyiymiö ben şok bişey yiyemiyorum. Gramı boyu bakılırsa büyümüş.
_Hulya7106 bimuallime hahah ay okurken ben yoruldum resmen Allah sana sabır versin yardımcın olsun 😅 evet hareket etmek daha iyi kolay doğum için diyolar rabbım dağlıkla kavuştursun inşallah cnm
Demetrana _Hulya7106 Aynen özellikle sol kasıkta ağrı oluyor mide bulantısı ara ara devam ediyor kızlarda 10 en geç 12. Haftada tamamen geçmişti ama bunda özellikle yemekten sonra mide bulantısı oluyor Şuan 15+5 günlük olduk oğlum olacak ALLAH nasip ederse inşallah 🤲🥰
_Hulya7106 Demetrana bin maşallah sabır güzel günler bizi bekliyor bebişlerle 🥹🧡 rabbim dağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
teacher-mom21 _Hulya7106 aynıyız canım hafta gün olarak seninde yanlarda batma oluyor mu yana doğru dahi uzanamiyorum