Merly11 Kızlar selam süt sağmak için Göğüs pompası alacağım şimdiden ama hangi ürünü alsam karar veremedim. Hem çok pahalı olmasın hem de güzel olsun istiyorum fiyat performans ürünü . Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim💓💓
Nrmrv Merly11 ben kiwinin modelini dnr sitesinden çok ucuza aldım Dnr den sipariş verince de hemen geldi .
minismom Merly11 ben mamajoo 2 li gogus pompası almıstım subat ayında 850 tlye suan fiyatları nasıl bi bilgim yok kullanımı cekisi falan baya iyi
Birbahargunu Merly11 e bebeğin markasini aldım baby mom manuel tekli 150 TL yorumları da çok iyiydi özellikle sağım yapmayacağım ihtiyaç olursa diye aldım ben çok iyi bir şey olmasına gerek duymadım
mho0910 BirVeraAnnesi35 tamda ben bir post açacaktım karşıma çıktı 😂 bende bir tane elektrikli göğüs pompası var ilk oğlumda da kullanmıştım sürekli priz başında olmak zorundasın sosyal medyada denk geldim lansinohun eller serbest olan bi pompası varmış işe yarıyor mu bilginiz var mı yada bilgisi olan var mı
BirVeraAnnesi35 mho0910 valla bende elektrikli alıcakken son anda şarjlıları gördüm yorumları çok güzeldi yolculuk yaparken evde iş yaparken çok rahat süt sağdıklarını yazmış anneler hemen şarjlı aldım bende daha kullanmadım ama işe yarayacağını düşünüyorum
Cansumus Bende ne alacağım bilemedim kullanışlı ama uygun olsun istiyorum ya sizce ne alayım ilk oğlumda mastit oldum çok zor dönem geçirdim