Merhaba arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırdım ve şekerim çıktı. Üstelik tansiyonda var tahlillerde taş düşürüyor görünüyor hem kardiyoloji hem ürolojiye hemde diyabet dedi şimdi tansiyon ve şeker için diyet yapıyorum bebeğim 2 hafta önden gidiyor diye meyve yeme dedi şuan 26+5 bebeğimin kilosu 1.49.grm çıktı bir gün sonra 1.70 dedi elden ele değişir makinede farkediyor onunda farkındayım ama kilolu diye meyve yeme demesi üstelik o kadar yemek yiyen biri değilim ama hareket edemiyorum eklem ağrım çok oldu evde iki büklüm yürüyordum şu bir haftadır magnezyum yazdı doktor ki onun için özele gitti devlet vermedi şuan ağrım yok etrafımda 30 kilo alan anneler oldu ben 85le hamile kaldım 6ayda 10 kilo aldım çok olabilir ama öyle şeyler diyorlar ki insan korkuyor dün ultrasonda bakan uzman doktor sözde o karında gezdirdikleri cihazı ters tuttuğu için bebeğimin yüzü görünmedi 15 dakika ve baya uğraştı sonra iki kişi geldi onlarda seçenek sunuyor hocam hocam diye en sonunda kadın acaba tersmi tutuyorum dedi AA tersmiş dedi 6.aydayım erkek dimi galiba dedi ki ben bile cihazda görüyorum cinsiyeti idrar tahlili sonucum için girdim odaya vermemişsin diyor verdim dedim inatlaştı benimle bende e nabız dan bakıyordum sıram gelene kadar iyide e nabıza düşmüş idrarda kan var böbrek sorunum var o yüzden dedim sonra idrar tahlilimi başkasıyla karıştırdılar kanamanın var senin dedi yok diyorum anlamıyor baya inat etti sonra yanlış kişiye bakıyormuşum dedi ama bilgisayar başında 3 kişi bunları diyenler ilgilenmiyor dinlemiyor karıştırıyorlar ben ilk gebelik diyorum onlar ilk bebeğiniz neden düştü diyor 🤦♀️🤦♀️sadece tansiyon ölçen hemşiredeki hava sanki beyin ameliyatı yapar gibi insanları kapıda azarlıyor. Allah kimseyi düşürmesin ya benim gittiğim doktor profesör ama iki binada da görev yapıyor bana bebeğin yanakları tombul iki hafta önde dedi bir gün sonra sonuç için aynısına aldım randevu yan binaya geçmiş ama sadece var birşey yapmıyor sözde uzman olan bakıyor dedim ki çok mu kilolu o kadar dedim yok normal dedi ama daha dün çok kilolu yanakları tombul dedi doktor diyorum kim dedi onu bu cihazla göremeyiz ki 4 boyutluda görünür dedi iyide dün pınar hanım dedi böyle dedim yüzüme bakıyor hepsi bu devlet hastaneleri niye böyle yada bana mı denk geliyor