ceydadmnn Ayseanneeee içime kız gibi doğdu Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat nasip etsin inşallah 🧸❤️
Ayseanneeee ceydadmnn hadi inşallah bende kız istiyorum 12. Haftada erkek dedi herkes nerdeyse bu 13. Haftalık şimdi tipi kıza benziyor demi.😃
mombarbie_ Ayseanneeee kizcelerin kafalar daha yuvarlak oluyor zaten tipinden de belli oluyor benimkide kizce gözün alışıyor ister istemez cinsiyetleri tahmin etmekte
Ayseanneeee mombarbie_ doktor ilk hafta erkek dedi hatta attığımda herkes erkek dedi iki kişi kız dedi.Bu hafta da doktor kıza benziyor dedi.Son kararını bu perşembe söyleyecek.Ama bende tipini benzettim.
_Tazeanne mombarbie_ kafa yapısı daha büyük özellikle ön kısmı ve çıkıntılı gibi erkek mi oluyor böyle resimde ki gibi yuvarlak olunca kız mı merak ettim de
Ayseanneeee Cinsiyettahminidolunayes en başından beri kız diyen iki kişiden biri sizdiniz çok merak ediyorum öğrenince yazacağım 🤍🤗 teşekkürler
Ayseanneeee Cinsiyettahminidolunayes siz yine bildiniz ❤️❤️🤗🤗🤗 kızım geliyor en başından beri siz bildiniizzzz.