Flankes Renkli ultrason görüntüsü aldınız mı ya da detaylı usg girdigine dair bir kayıt veriliyor mu? Ben bugün girdim hiçbir şey vermedi bana, bi sonraki kendi doktoruma gittiğimde sadece gidip göründüm mu dicem bir şey istenmicek mi?
AsELinAnneSi__ Flankes Sadece rapor olarak sisteme giriyorlar tahlil sonucu alır gibi sekreterden alınabiliyor güzel sonuçlar alırsın umarım 💕
mervemurat16 Flankes bende devlete gittim ölçüm kağıdı vermişti ama sadece kafa bacak ve karın çevresini ölçmüştü detaylı bakmadı sırf bebek ters döndü diye sonra ben özel görüntüleme merkezine gidip detaylıca baktırdım zaten özel takipliydim devlet güzel inceler dedim ama öyle çıkmadı zaten doktorumda onların yaptığını kabul etmedi
mhrbn16_ Flankes bende dün girdim 1 hafta içinde ya hastaneden yada e nabızdan alabileceğimi söylediler
Flankes Yazmelegi_ vermedi cok saçma insanlara denk geldim yine, doğru düzgün bilgi de vermedi soru sordum cevap vermedi…
Mucizeolsuun Rapor verilmesi lazımmdı doktoruna gösterebileceğiniz ama kayıt alıp bilgisayardan bakılırmı onuda bilmiyorum, bana bugün rapor verildi özelde oldum ama doktorumda son muayenede raporu getir demişti
Aybarssmom_ Bana da ultrason görüntüsü vermedi ekranları da siyah beyazdı hastanenin kendi sitesinin sonuç bölümünden ulaştım ben rapora pdf olarak
Aybarssmom_ Flankes yapan doktor bi sorun yok demişti sonra kendi doktoruma gittim bi sorun çıktı mı dedi hayır dedim bakmak istemedi ekstradan
Flankes Yazmelegi_ imkan zorlarsam var yok diyemem ama genel itibariyle sorun görünmedi çok şükür, bu testi olmak zorunda mıyız?
Mucizeolsuun Flankes Medipol çamlıcada fiyat piyasanın üstü 3200 ama ilgi alaka çok güzeldi, bu hastaneye takipliyim ben burada doktorum önermişti
Yazmelegi_ Flankes sorun yoksa eğer kesin ve eminse doktor ve siz gitmeyin ama gerçekten önemli birsey detayli
Dolunya Ben dün detaylı ultrasona girdim 23 haftalık bebeğin kafası aşağıda dediler Her şey normal dediler kağıt falan vermediler doktoruma gitsem orada sisteme düşer mi