Lucyy Mrvcakatt Mrvcakatt aynen öyle canım ben doğurdum Allah’ım sana da sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
selinsezer Ben de kullandım bu ilacı çok şükür doktorum 35 de bıraktırdı 38+4 de kadar kalmıştı kızım
Defnebeste Mrvcakatt 17. Haftada başladı şuan 33 deyim hala kullanıyorhm cok şükür günde 6 taneye kadar kullanabilirsin dedi progestanda kullanıyorhm
Mrvcakatt Defnebeste ay hadii ya cok sukur ben de o haftalari gorurum insaAllah. 38 39. Haftada gelsinler bebekler hayirla
selinsezer Ben öyle çok fazla anlayamadım doktor kontrolüme gidince doktorum vajinal muaneden bakmam lazım dedi bakınca da doğum kanalında kısalma var bu ilacı kullanman lazım demişti ama sürekli karnım ağrıyordu benim hep az az da olsa
Mrvcakatt selinsezer nidicard hem rahim kasilmasinda hem de kasilmalar icin kullaniyor. Boyle karnin sertlesiyorsa o kasilma oluyor. Hep uzanacagiz mecbur. Senin haftan yine az kalmis. Ben de o haftalari gorurum insaAllah
Ghuuzunolu Mrvcakatt işk gebeliğimde aynı şeyi yaşadım kasılmalarım oluyordu karnımın bir tarafına toplanıp orada sertleşiyordu geçmiyordu ben sancı hissetmiyordum ama nst de sancı çıkınca doktor ciğer geliştirici iğne yapıldı ve nidicard verdi tam olarak kaçıncı haftalarımdı hatırlayamıyorum şuan ama baya ilerletmişti haftamı 35+5 te doğum gerçekleşti kilosu ve ciğerleri iyi olduğu için küveze girmedi. Kötü düşünmeyin.
Mrvcakatt Ghuuzunolu ya ne guzel. Ben de kotu dusunmuyorum pek. Hedefim 36 ve ileriki haftalari gormek
Yoncaasakin Mrvcakatt 29 larda başlamıştı benim kasılmalar ilaçlarlar ciğer geliştiricilerle 37+3 e kadar bekledi bizim yaramaz o zaman doğdu en az 37 e kadar beklese iyi olur canım ciğerleri gelişir hiç olmazsa
Mrvcakatt Yoncaasakin evett ben de oyke dusunuyorum bi de ben 37 5 ile 3750 dogmusum insaAllah genetigi bana ceker
Yoncaasakin Mrvcakatt maşallah 😁 zaten tam kilo alma ayları o aylar ne diye erken gelmeye çalışıyor bu benciller bilmiyorum ya
Ess23 Benim sancım vs yok 27+5 ama sıvı fazlalığım var ve bu erken doğuma sebebiyet verebiliyor sizin amniyotik sıvınız normal miydi
Mrvcakatt Ess23 him sivi fazla ise sekeri kesmen lazim sonra duzeliyormus . Suyum yeterli fazla degil