aren6161 Canlar Samsunlu deıl bır arkadaşım için soruyorum ama oraya taşındı devlet ye mı özel demı doğum yapmalı yada devllette hangi doktor iyi kım nerden memnun lütfen yazarmısınuz
MelekAkgnr aren6161 buyuk anadolu hastanesi halil ibrahim dinler ıkıncı cocugumda da ona gidiyorum cok memnunum
mervecanyildiz Ben de Samsun’a yeni geldim ilkadımda üniversite doğum hastahanesi var sırf kadın doğum. Gonca evci Gülnur çoban bunlara gidiyorum gayet iyiler ilgileniyorlar anlatıyorlar özel bilmiyorum
TgbHmz aren6161 Samsunda her hastanede iyi doktor var😊atasam hastanesinde aysın akçay livde seher sarı medical park nagehan yılmaz devlete hiç gitmedim ondaj bilmıyorum
aren6161 TgbHmz teşekkürler malum özeller baya pahalı devlette doğum yaptırıyor sonuçta ama hastane hastane degısıyor ıyılık personel vs o yüzden devlet açısından merakımız
Mrvm005 Nisanyagmurum normal dogum bizim %25 indirim ile 15500 e geliyor 1000tl arkaya bakan odalarmis normal dogumda normalde 18 bin mis sanirim. Muayeneye yine zam gelmis onun ustune inip sordum da doguma zam gelmedi dedi. Sezeryan daha ucuzmus ama
Mrvm005 Nisanyagmurum haftaniz ne kadar ki bizim aralik ortasi en gec normal dogum olur suan 37 deyim
Mrvm005 Nisanyagmurum yil basindan sonra tahminimce zam gelir amq inşallah gelmez de etkilenmezsiniz sizde