Yeniannee1903 Kızlar daha önce de duymuştum bazı doktor ve ebeler de 1.50 boyunda olanlara normal doğum önermiyor ve sezeryana zorluyorlar. Boyu kısa olup normal doğum yapan var mı aranızda ?
bihterziyagil_ Yeniannee1903 1.55 boyla suni sancı ile normal doğum yapan ben 😂😂😂😂öyle birşey varmış da neredeymiş benim doktorumun zekası IQ su 😂😂😂
Eliferk09 Yeniannee1903 yok be kimden duydun bilmiyorum ama her duyduğuna inanma 1.58 im normal doğurdum iğnesiz falan baya normal doğum halam benden kısa 4 tane doğurdu
Gamzecanpolat Yeniannee1903 çatı darlığının boy ile ilgisi yok diyor doktorum o anki duruma bebeğin duruş pozisyonuna göre karar vereceğiz dedi
Yeniannee1903 Sizin duymamanıza sevindim çünkü moral bozucu bir şey. Aslında bunun sebebi çatı darlığı konusundan geliyor minyon tipli kısa kadınlarda çatı dar olur mantığı yaygın sebebi burdan geliyor diye biliyorum
Boncukk123 Yeniannee1903 ablam da o civarlar masaAllah 5 dakıkada doğurdu canım inanmayın bunlara bi rahatsızlığı yoksa çocuk ters degılse vs neden olmasın