ebeda81 Arkadaşlar merhaba. Hamilelikte yenmemesi gereken balıklar hakkında bilgisi olan var mı? Mesela çinekop ?
Calasun ebeda81 yani burda duydugum birçok şey gibi bunuda burda duydum balık neden zararlı olsun ki doktor hafta da iki gün tüketmemi söyledi mesela mevsime göre ne varsa tüketebilirsin dedi ama herşey zararlı 🤔 yazıyor burdakiler anlayamadım ben ,,
Mucizem00 ebeda81 canım mezgit kefal kalkan levrek lüfer çinekop sazan kalamar midye bunlar yenilmez canım..... Hamsi istavrit palamut uskumru yenilir
Srfn11 Calasun Evet ya bende anlamadim ben baligi denizden alip yiorum ve ayvalikta yasiorum ztn. Kimisinde civa cok yuksek diye yasak diorlar sizde civasi tuksek olanlari arastirip ona gore tuketin hicbsy olmaz olsa bana olurdu ton baligi bile yedim ben barbun lufer mercan ne varsa yedim hatta gidip kalamar yicem birkac gun sonra ✌🏻😂
Mucizem00 Calasun Bazı balıklarda civa oranı çok yüksek olduğu için zararı var canım benım doktorum da balık ye deri hafta 1 defa muhakkak hamsi istavrit palamut uskumru bunları tercih et ddi
Calasun Mucizem00 valla hic boyle siniflandirmadi 🤔 nara zararli dediler hurmaya erken dohuma neden olur yazdilar ama az ve olculu yediin takdirde hepsinin vitaminine bebeginde seninde ihtiyacin var demisti ki ben yedim cok sukur de iyiyiz🙏🏻 Tabi bu konu kisiye kalmis birsey🤷♀️🐣