gulnurrrrrr peri_07 Hiç korkma benim bebeğimde de öyle dediler küçük dediler ilerleme olursa korkulacak bir şey yok dediler hep dua ettim yememe dikkat ettim şimdi bebeğim sağlıkla aynı şekilde büyüyor korkutma asla kendini doktorlar bazen gereksiz korkutuyor Bunun için tekrar detaylı ultrasona girdim farklı doktorda asla korkma dedi bebek büyüyorsa yavaş kilo alıyorsa korkma dediler Hiç canını sıkma Allah büyük 🫶🏻
Hulyakkus peri_07 sıkmayın canınızı benim bebeğimin kafasıni hep büyük ölçtü doktorum 2 hafta büyük dedi doğuma girdiğim gün doktor bebeğin karnı çok büyük dedi moralim bozulmuştu baya çok şükür hiçte öyle değildi sağlıklı normal bir evlat dünyaya getirdim ölçümler 1-2 hafta oynayabiliyor
Ozge_29 peri_07 Benimde öyle karın çevresi 36 haftaya uyumlu ama biz 38 haftalığız şuan için herhangi bi sıkıntımız yok hayırlısıyla doğsun bakalım
Ally Benim de öyle günlerdir uyumuyorum stresten riskli gebelik dr 37. Hafta alırız küçük bebek olucak dedi plesentada şu an sorun yok takipyeyim araştırma yapıyorum bebek nasıl kilo alır diye 31+2 1480 gr bebeğim
peri_07 Ally ben 38 haftadayım 36 haftada kalmış dedi sadece karın ölçüsü ama yoksa kilosu normal 2700
Humeyraa23 Ally Saydıklarınıza ek olarak ilikli kemik suyu, kaşar ve fıstık ezmesi bebişe çok kilo yapıyor
Ally bdenerigokce tüketiyorum özellikle bu olaydan sonrra iyice düzene soktum haftaya konteolüm var bakalım kaç gr almış
oznur16_ Bende de aynı sorun var , 35.haftamda olmamız gerekiyorken 33.hafta oldu, yememe içmeme dikkat ettim stres yapmamaya çalıştım , bebek kilo aldı fakat haftamı yakalayamadım . Şu an 37 haftamdayım ama karın çevrem 35 , sağlıklı olsun hiç sorun değil
peri_07 gulnurrrrrr detaylı ultrasona falan girmedim. Zaten bir haftadan az kaldı doğuma o yüzden korkmuyorum.
gulnurrrrrr peri_07 Doktorum bana cihazların her zaman net çıkarmadığını söyledi doktorum bana bebeğin 4 hafta geri geldiğini söyledi En iyi cihazla bakılınca 2 hafta tek olduğunu söyledi Bebekte hala o şekilde 2 hafta geriden geliyor ve kilosu gayet iyi
peri_07 gulnurrrrrr inşallah cihazlardan kaynaklıdır. Daha önce böyle bişey duymamıştım etrafımdakilerde falan ondan şaşırdım.
gulnurrrrrr peri_07 Hayır hiç tedirgin olma bebeğin haftası küçükte olsa gelişmeye devam ediyorsa Allahın izniyle sorun yoktur demek Sağlıkla kucağına alırsın umarım 🫶🏻