Zeyba Kızlar bir sorum olucak 9 unda kan verdim sonuç 5 çıktı. Kimisinde 1-2 çıkıyor neye göre bu sonuçlar oluyor bilen var mı ?
ASE6154 Zeyba sorunuzu anlayamadım ama 5 ve 25 arası gebelik ihtimali olabilir anlamına geliyor 25 üstü kesin gebelik oluyor adetiniz gecikti mi
Cansuarya1 Zeyba hastanenin lab sonucuna göre çıkıyor benimde öyle çıkmıştı ve gebelik yok dediler. Aşırı üzülmüştüm. Bekle bence yapma biliyorum çok zor dayanmak ben adetin ilk günü öğrendim. Zaman geçmek bilmedi hala öyle 🥲
Burcu__0506 Zeyba benimde pazartesi 0.100 dü bugün 2.00 çıktı nasıl oluyor anlamıyorum doktor hamilelik yok dedi adetime 10 gün var bekliyorum bakalım
SevimM18 Zeyba hastanenin sabit verdiği değere göre değişiyor 3 kere aynı hastanede verdim 2.30 çıktı başka hastanede verdim 1.20 çıktı hastanenin verdiği değere göre değişiyor ama arkadaşımın adeti 3 gün gecikti değeri 4.50 çıktı öğleden sonra tekrar verdi 9.6 çıktı
Zeyba ASE6154 4 günüm var teste yapmak istemedim kimisinde beta hcg 1 ya da 2 çıkıyor benim de 5 çıktı acaba varda erken diye çıkmadımı diyorum kendi kendime
Canangokdmr Adetniz gecikince yaptırın bide o zaman yükselirse vardır zaten ama çok erken öğrenmek cidden zor bende çok erken öğrendim hamileliğimi şuan stres doluyum
Zeyba Kendimi tutamayıp test alasım var bi yandan da ümitsizlik olmasın diye 4 günün geçmesini beklemek var bilmiyorum ne yapacağız 😩 Sizde hamilemisinizz
Canangokdmr Ben idrar testi 2 defa yptim biri erken gebelik biri normal ikiside ne yazikki negatif çıktı ama kanda pozitif çıktı o yüzden hiç test ypmayin moraliniz bozulur bende hamileyim ama çok erken daha çok yeni
Zeyba Cansuarya1 o zaman 4 gün sonra tekrar güzel haberlerle burada konuşuruz. İlk kan testinde kasıklarımda igne batması gibi agrılar oluyordu aşırı bel agrım vardı acayip duygu durum bozukluğu yaşıyordum şuan da hiç birşeyim yok bakalım nasip kısmet 🙏🏻🥰
Zeyba Cansuarya1 elde değil ama burayıda okudukça düşünüyorum neyse düşünmemeye çalışayım 🥹 Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Zeyba SevimM18 allah allah çok tuhaf benimde 3 gün kaldı dayanamadım test yaptım negatif artımed markasınındı. Adete az kala başlardı karın ağrısı sivilceler ama şuan bi belirtim yok bakalım bekleyeceğiz 😩