Ladybird06 Hem sohbet hem isim arayanlara fikir olur belki☺️ Kaç haftalık hamilesiniz ve isim konusunda ne durumdasınız? Net olarak karar verdiniz mi veya aklınızdaki seçenekler neler?
mervemurat16 Ladybird06 23+4 üm hamile kaldığımdan beri hep kıza odaklanmıştık ve ismini belirlemiştik kızım olacakmış ismi belli o yüzden☺️
3prens1prensesmom Ladybird06 32 haftaligiz 3 oglustan sonra kizim olcak isim konusunda cok kararsiz kaldik esime hic bir ismi begendiremedim o hep zeynep olsun istedi ben umay dedim ikisinide secmeyip günes ikra koyduk🙈 icimi isitiyor resmen ismi🥰🥰
mrsmom_ 19+5 kizim olacak ama ismine henuz net karar veremedim hüma düşünüyorum ama daha icime sinen bir isim bulursam o olacak
minikmucizeemaak Ladybird06 31+3 haftalığım ismimize karar vereli çok oldu, sevgililik dönemimizde kararlamkştık zaten 🤍
BirVeraAnnesi35 Ladybird06 33+3 üm hala karar veremedik 😂 ilk kızımın adı Vera çok severek isteyerek bu adı koymuştuk daha hamile kalmadan adı belliydi şimdi ise yok adsız olacak ikinci kızım galiba🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Dora falan düşündük ama içimize sinmiyor